Gjest Gjest Skrevet 12. februar 2006 #1 Skrevet 12. februar 2006 Har nettopp tatt gulrotkaken ut av ovnen, men hvordan bør jeg sette den mens den kjøler seg ned? På rist eller i formen?
Lillesøster Skrevet 12. februar 2006 #2 Skrevet 12. februar 2006 Jeg har latt den stå i formet uten at jeg vet om det er det rett, men det har ikke skadd kaken.
Gjest Gjest Skrevet 12. februar 2006 #3 Skrevet 12. februar 2006 Ok. Kan jeg fryse gulrotkake? Hvis så, med eller uten smørekrem/melis glasuren?
Lillesøster Skrevet 12. februar 2006 #5 Skrevet 12. februar 2006 (endret) Frys uten smørkremen. ← Den kan også fryses med kremen, men uten er foretrekke hvis du ikke skal spise den med en gang. Endret 12. februar 2006 av Lillesøster
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå