AnonymBruker Skrevet 27. mai 2024 #1 Skrevet 27. mai 2024 De er eltet og akkurat hatt de i brødformer....kan jeg ta ut igjen deigen og kna inn salt? Eller hva ville du gjort? KAN det bli bra uten salt? Anonymkode: 10fce...768
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2024 #2 Skrevet 27. mai 2024 Jeg bruker ikke salt i brøddeigen, men det kan da bli litt melsmak. Anonymkode: 2be27...985 1
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2024 #3 Skrevet 27. mai 2024 Ville ikke gjort noe nå. Brødet blir helt greit. Bare litt mindre smak. Anonymkode: 72916...4e5 2
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2024 #4 Skrevet 27. mai 2024 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Jeg bruker ikke salt i brøddeigen, men det kan da bli litt melsmak. Anonymkode: 2be27...985 Tusen takk. Brøda har heva seg godt og jeg satser på de blir gode uten salt.....ts Anonymkode: 10fce...768
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2024 #5 Skrevet 27. mai 2024 Da kidden var liten, laga vi brød uten salt. For å si det slik. Den lille t-skjeen med salt utgjør ganske mye. Vi lager ikke uten salt mer. Brødet blir helt ok uten. Anonymkode: 705b5...2fa 1
Kartoffel Skrevet 27. mai 2024 #6 Skrevet 27. mai 2024 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Da kidden var liten, laga vi brød uten salt. For å si det slik. Den lille t-skjeen med salt utgjør ganske mye. Vi lager ikke uten salt mer. Brødet blir helt ok uten. Anonymkode: 705b5...2fa Samme gjorde vi. Vi voksne spiste salt pålegg på dette brødet. Da går det greit
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2024 #7 Skrevet 28. mai 2024 Anbefaler absolutt ikke brød uten salt Anonymkode: 5d64e...38a 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå