Gjest gjest1 Skrevet 11. februar 2006 #1 Skrevet 11. februar 2006 Jeg laget sjokoladekake og gulerotkake for noen uker siden, og siden vi ikke orket å spise opp alt så pakket jeg de godt inn og la de i fryseboksen. Men jeg lurer egentlig på hvor lenge de kan ligge der uten at smaken blir dårligere? Lurer egentlig på hvor lang tid jeg må beregne når jeg skal tine de opp igjen også. Både sjokoladekaken og gulerotkaken er fryst med glasur forresten. Takker på forhånd for svar
Gjest Sabia Skrevet 11. februar 2006 #2 Skrevet 11. februar 2006 Vil tro noen måneder? Sikkert et halvt års tid? Kaker blir aldri liggende så lenge i fryseren så det er ikke akkurat et stort problem her i gården
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå