ThereGoesBob Skrevet 22. mai 2024 #1 Skrevet 22. mai 2024 Noen anbefalinger der ute? Ser noe er på glassflasker og noe er på boks men usikker på om mutti er noe vits hvis det finnes enda bedre pizzasauser der ute. Takker for svar.
Sneips Skrevet 23. mai 2024 #2 Skrevet 23. mai 2024 Mutti pastasaus på boks er den beste! Så nær hjemmelaget, italiensk man kommer Den er mild, så hvis jeg vil ha mer krydret pizza noen ganger tar jeg oppi en liten teskje chiliflak. 1
Vestlig Skrevet 23. mai 2024 #3 Skrevet 23. mai 2024 Det spørst litt på hvilken pizza du lager, men til klassisk napolitansk pizza, så er det veldig enkle som regel det beste: Bruk hermetiske San Marzano-tomater. Hell de i et dørslag og la renne av. Mos de grovt med hendene. Ha i en klype eller to med salt. Ha i noen få hakkede basilikumblad om du har fersk basilikum for hånden. Bre ut over pizzaen og hold resten av fyllet enkelt. 1 1
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2024 #4 Skrevet 23. mai 2024 Sneips skrev (10 timer siden): Mutti pastasaus på boks er den beste! Så nær hjemmelaget, italiensk man kommer Den er mild, så hvis jeg vil ha mer krydret pizza noen ganger tar jeg oppi en liten teskje chiliflak. Er pastasausen bedre på pizza enn pizzasausen til Mutti? Anonymkode: b3c74...a39
Brunhilde Skrevet 23. mai 2024 #5 Skrevet 23. mai 2024 Jeg foretrekker å lage egen saus, jeg koker den av overmodne ferske eller hermetiske tomater med diverse krydder, men den er sikkert ikke god nok for pizzakjennere. Ikke at det spiller noen rolle, jeg (og de jeg lager pizza til) liker den godt. 2
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2024 #6 Skrevet 23. mai 2024 17 minutter siden, Vestlig said: Det spørst litt på hvilken pizza du lager, men til klassisk napolitansk pizza, så er det veldig enkle som regel det beste: Bruk hermetiske San Marzano-tomater. Hell de i et dørslag og la renne av. Mos de grovt med hendene. Ha i en klype eller to med salt. Ha i noen få hakkede basilikumblad om du har fersk basilikum for hånden. Bre ut over pizzaen og hold resten av fyllet enkelt. Jeg gjør der samme. Anonymkode: dbff9...73d
Sneips Skrevet 24. mai 2024 #7 Skrevet 24. mai 2024 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Er pastasausen bedre på pizza enn pizzasausen til Mutti? Anonymkode: b3c74...a39 Oi, en liten skriveleif det 😅 Jeg mente pizzasausen. Pastasaus er helt ok det også, men der finnes det mange gode 2
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2024 #8 Skrevet 24. mai 2024 Jeg syns Ask sin pizzasaus på flaske er god. Bruker den ofte når jeg ikke lager sausen selv. Anonymkode: 77ca5...454 1
Arild37 Skrevet 24. mai 2024 #9 Skrevet 24. mai 2024 Rører bare sammen hermetiske tomater, hvitløk, olivenolje og basilikum, tar vel sånn ca 1 min lenger tid enn ferdigsaus
ThereGoesBob Skrevet 24. mai 2024 Forfatter #11 Skrevet 24. mai 2024 (endret) AnonymBruker skrev (5 timer siden): Denne Anonymkode: 7bd59...2d6 Ser at den inneholder Oregano, noe jeg ikke kan fordra. Endret 24. mai 2024 av ThereGoesBob
Frøkenfryden Skrevet 26. mai 2024 #13 Skrevet 26. mai 2024 AnonymBruker skrev (På 24.5.2024 den 17.09): Denne Anonymkode: 7bd59...2d6 Liker også denne ☺️ og den røde varianten, liker nok den røde best
Arkana Skrevet 27. mai 2024 #14 Skrevet 27. mai 2024 (endret) Jeg synes faktisk Mutti sin (den med oregano og basilikum) er så god at jeg har sluttet å lage pizzasaus selv. Før pleide jeg bare å kjøre en boks hermetiske tomater glatt sammen med salt, pepper og italienske urter (ingen koking) og det er uansett akkurat det den ferdige pizzasausen deres består av. Endret 27. mai 2024 av Arkana 1
Bælfeit Skrevet 27. mai 2024 #15 Skrevet 27. mai 2024 Kjøp tomater og reduser selv.Hvitløk,salt,pepper og basilikum holder plenty. 1
ThereGoesBob Skrevet 27. mai 2024 Forfatter #16 Skrevet 27. mai 2024 Bælfeit skrev (3 timer siden): Kjøp tomater og reduser selv.Hvitløk,salt,pepper og basilikum holder plenty. Hva slags tomater da?
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2024 #17 Skrevet 28. mai 2024 ThereGoesBob skrev (12 timer siden): Hva slags tomater da? Plomme feks. Anonymkode: 5bcfa...37f
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2024 #18 Skrevet 28. mai 2024 Den lager jeg selv. Anonymkode: c9824...056
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå