AnonymBruker Skrevet 20. mai 2024 #1 Skrevet 20. mai 2024 Hvilken av dem gjør at frossenpizzaen blir best? 😅🙈🩷🥴 Me very hungry. 😑 Anonymkode: 80e1e...b4e
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2024 #3 Skrevet 20. mai 2024 Jeg bruker bare undervarme de første 10 minuttene for å få sprø bunn, slår på overvarmen de siste minuttene. Bruker også å tine pizzaen før den stekes, tar den ut av fryseren og legger den i kjøleskapet dagen før den skal stekes. Anonymkode: 4ffc2...5fe
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2024 #4 Skrevet 20. mai 2024 Over og undervarme. Med varmluft blir den fort litt for stekt i kanten synes jeg. Er den litt soggy på midten, tar jeg gjerne et minutt eller to med varmluft rett før jeg tar den ut. Det står forøvrig hvordan den skal stekes på pappesken… Anonymkode: 49bbf...bc7 2
Nowayback Skrevet 20. mai 2024 #5 Skrevet 20. mai 2024 Den blir litt vassen på varmluft, og sprøere på over og undervarme.
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2024 #6 Skrevet 20. mai 2024 Spørs hvilken pizza... Rustica = varmluft... Grandiosa = over- og undervarme Anonymkode: 52a6f...2fe
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2024 #7 Skrevet 20. mai 2024 Slutt å spis elendig mat. Anonymkode: 3840c...6f4 1
Mardina Skrevet 20. mai 2024 #8 Skrevet 20. mai 2024 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Slutt å spis elendig mat. Anonymkode: 3840c...6f4 Slutt å bry deg om hva andre spiser.... 😄 2
male32 Skrevet 23. mai 2024 #9 Skrevet 23. mai 2024 (endret) Jeg har varmluft med undervarme som er ment til pizza: Jeg bruker også å tine pizzaen på kjøkkenbenken noen timer før jeg skal steke den. Endret 23. mai 2024 av male32
Macro Skrevet 23. mai 2024 #10 Skrevet 23. mai 2024 male32 skrev (3 minutter siden): Jeg har varmluft med undervarme som er ment til pizza: Jeg bruker også å tine pizzaen på kjøkkenbenken noen timer før jeg skal steke den. Om du er opptatt av at ting skal gjøres somdet er ment for å gjøres, hvorfor tiner du frossenpizza da?😂 Over og undervarme. Varmluft gjør den bløt og dvass. 1
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2024 #12 Skrevet 24. mai 2024 Over og undervarme og litt varmluft på slutten. Anonymkode: f3b0e...b53 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå