Gå til innhold

Steke frossenpizza. Varmluft eller over- og undervarme?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken av dem gjør at frossenpizzaen blir best? 😅🙈🩷🥴 

 

Me very hungry. 😑

Anonymkode: 80e1e...b4e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Over under varme syns jeg

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker bare undervarme de første 10 minuttene for å få sprø bunn, slår på overvarmen de siste minuttene. Bruker også å tine pizzaen før den stekes, tar den ut av fryseren og legger den i kjøleskapet dagen før den skal stekes.

Anonymkode: 4ffc2...5fe

AnonymBruker
Skrevet

Over og undervarme. Med varmluft blir den fort litt for stekt i kanten synes jeg. 
 

Er den litt soggy på midten, tar jeg gjerne et minutt eller to med varmluft rett før jeg tar den ut. 
 

Det står forøvrig hvordan den skal stekes på pappesken…

Anonymkode: 49bbf...bc7

  • Liker 2
Skrevet

Den blir litt vassen på varmluft, og sprøere på over og undervarme.

AnonymBruker
Skrevet

Spørs hvilken pizza... Rustica = varmluft... Grandiosa = over- og undervarme

Anonymkode: 52a6f...2fe

AnonymBruker
Skrevet

Slutt å spis elendig mat. 

Anonymkode: 3840c...6f4

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Slutt å spis elendig mat. 

Anonymkode: 3840c...6f4

Slutt å bry deg om hva andre spiser.... 😄

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Jeg har varmluft med undervarme som er ment til pizza:

image.thumb.png.a283041ea35b846757a91b760ed18918.png

Jeg bruker også å tine pizzaen på kjøkkenbenken noen timer før jeg skal steke den.

 

Endret av male32
Skrevet
male32 skrev (3 minutter siden):

Jeg har varmluft med undervarme som er ment til pizza:

image.thumb.png.a283041ea35b846757a91b760ed18918.png

Jeg bruker også å tine pizzaen på kjøkkenbenken noen timer før jeg skal steke den.

 

Om du er opptatt av at ting skal gjøres somdet er ment for å gjøres, hvorfor tiner du frossenpizza da?😂

 

Over og undervarme. Varmluft gjør den bløt og dvass.

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Over- og under.

Anonymkode: 74d39...97c

AnonymBruker
Skrevet

Over og undervarme og litt varmluft på slutten.

Anonymkode: f3b0e...b53

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...