AnonymBruker Skrevet 18. mai 2024 #1 Skrevet 18. mai 2024 Har masse ferdigstekte rundstykker etter 17.mai frokost i går. Tenkte å kutte de opp i biter og lage krutonger av de. Noen som har prøvd? Hvilke krydder bruker dere og hvor mange grader? Jeg lurer mest på hvordan oppbevare de og hvor lenge vil de ha holdbarhet? Anonymkode: c9d63...922
Palma Skrevet 18. mai 2024 #2 Skrevet 18. mai 2024 Kutt opp i terninger så fryser du se ned i poser i passe mengde. Så tar du en pose opp.. har olje, hvitløkssalt, grillkrydder etc. Så steker du de i ovn eller airfryer til de tørre 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå