AnonymBruker Skrevet 16. mai 2024 #1 Skrevet 16. mai 2024 Hei Satte en eltefri foccaciadeig til langtidsheving i 16.-tiden, skal bake den ut i morgen tidlig. Den har stått romtemperert (etter oppskriften). Nå har den hevet veldig mye, dobbel størrelse og vel så det. Vil den overleve til i morgentidlig? Bør jeg sette den i kjøleskapet i stedet for? 😳 Anonymkode: f07ea...a65
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2024 #2 Skrevet 17. mai 2024 Hvor mye gjær hadde du i? Anonymkode: 7cedf...dc0
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2024 #3 Skrevet 17. mai 2024 Håper du satt den i kjøleskapet🤞🤞🤞 Anonymkode: 25397...936
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2024 #4 Skrevet 17. mai 2024 Høy temp innedørs tenker jeg....stør forskjell på 20grader inne og 25grader som det er nå. Du kan sette den på kjøl etter den har dobblet seg, så ut igjen 3-4t før steking. Anonymkode: 83010...c8a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå