Gå til innhold

Focaccia langtidssheving


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei

Satte en eltefri foccaciadeig til langtidsheving i 16.-tiden, skal bake den ut i morgen tidlig. Den har stått romtemperert (etter oppskriften). Nå har den hevet veldig mye, dobbel størrelse og vel så det. Vil den overleve til i morgentidlig? Bør jeg sette den i kjøleskapet i stedet for? 😳

Anonymkode: f07ea...a65

AnonymBruker
Skrevet

Hvor mye gjær hadde du i? 

Anonymkode: 7cedf...dc0

AnonymBruker
Skrevet

Håper du satt den i kjøleskapet🤞🤞🤞

Anonymkode: 25397...936

AnonymBruker
Skrevet

Høy temp innedørs tenker jeg....stør forskjell på 20grader inne og 25grader som det er nå. Du kan sette den på kjøl etter den har dobblet seg, så ut igjen 3-4t før steking.

Anonymkode: 83010...c8a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...