AnonymBruker Skrevet 15. mai 2024 #1 Skrevet 15. mai 2024 Er ikke voldsomt begavet kakebaker, så jo, det blir fra pose 😄 1 - Kan to poser Toro Pavlova passe til en langpanne? 2 - Tenker å blande krem og vaniljekrem (ikke den til gjærbakst, nei 🤗) det pleier å gjøres slik, sant? 3 - Pynte med bær så klart, kanskje noen små pikekyss og et dryss melis? Men pynten bør vel på rett før servering, og vi skal ta med kaken dit vi er bedt. Så fyllet bør has på der etter middagen, kanskje? 4 - Bærene renses i eddikvann og legges til tørk? Noe jeg har glemt, andre gode tips på tampen? Anonymkode: 7e24a...ff9
Brunello Skrevet 15. mai 2024 #3 Skrevet 15. mai 2024 Pavlova er verdens enkleste kake. Bruker man ikke eggehviter når en bruker pose? 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2024 #4 Skrevet 16. mai 2024 Lag heller pavlovaen fra bunnen av. Det tar max en time og smaken er hundre ganger bedre. Eggekremen lager du mens bunnen strkee. Kan lages mange dager i forveien. Pose er IKKE godt. Anonymkode: 420ad...d58 2 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2024 #5 Skrevet 16. mai 2024 Må du ha med pavlova? Rema 1000 har gode kaker i frysedisken. Den panelovner høres fin ut forresten Anonymkode: 8e90a...faa
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2024 #6 Skrevet 16. mai 2024 Posen fra Toro funker den, men det beste er jo selvsagt å lage selv. Godt å blande krem/ vaniljekrem. Jeg pleier å lage krem klart og ha i en boks, samme med bærene. Pynter rett før servering. Anonymkode: 15cf8...a8f 1 1
Hmmmmmm Skrevet 16. mai 2024 #7 Skrevet 16. mai 2024 Ja, du kan bruke to poser til en langpanne. Smør det utover.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2024 #8 Skrevet 16. mai 2024 1. Du må jo uansett piske sammen posen og noe væske og kan likesågodt piske eggehviter og sukker stivt til ekte pavlovabunn. https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/pavlova1/ Enklere får du det ikke. 2. En blanding av krem og vaniljekrem er det beste synes jeg ja. 3. Du kan pynte før du drar, men aller best er det å ta ting med ja. 4. Du kan vaske de i eddik eller bare skylle og tørke med et håndkle. Det viktigste er å ikke ha våte bær. Anonymkode: 4d46d...903 1
Brunhilde Skrevet 17. mai 2024 #9 Skrevet 17. mai 2024 Jeg lager pavlova fra bunnen. Jeg har prøvd den fra Toro, men det var ikke mindre arbeid, og da ser jeg ingen grunn til å bruke den. Ellers syns jeg du har en fin plan, men dropp melisdrysset til slutt, pavlovaen er søt nok og bærene er mer enn dekorative nok i seg selv! 2 1
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2024 #10 Skrevet 17. mai 2024 To poser fra Toro blir en perfekt lanpanne. Og denne er ferdig blandet og trengs kun å vispes: https://www.tine.no/merkevarer/piano/produkter/piano-pavlovakrem Bruker bare disse og fatet blir alltid skrapa. Det er en knallgod løsning for oss som ikke har tid, ork eller evnen til å bake. Anonymkode: cd032...3f9 2
Brunhilde Skrevet 17. mai 2024 #11 Skrevet 17. mai 2024 Den ferdige pavlovakremen er ikke mye god, men jeg er høflig, så jeg spiser og roser når jeg får det servert. 😉 2
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2024 #12 Skrevet 17. mai 2024 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): To poser fra Toro blir en perfekt lanpanne. Og denne er ferdig blandet og trengs kun å vispes: https://www.tine.no/merkevarer/piano/produkter/piano-pavlovakrem Bruker bare disse og fatet blir alltid skrapa. Det er en knallgod løsning for oss som ikke har tid, ork eller evnen til å bake. Anonymkode: cd032...3f9 Klart det blir skrapa når alle tror de får en god pavlova og forsyner seg. Det som teller er om folk forsyner seg to ganger. 😉 Anonymkode: 4d46d...903 1
Palma Skrevet 18. mai 2024 #13 Skrevet 18. mai 2024 Jeg bruker 1 boks crème fraiche og fløte. Da blir det ikke så søtt, alle elsker pavlovaen min for den er annerledes og ikke kvalmende søtt
Brunhilde Skrevet 18. mai 2024 #14 Skrevet 18. mai 2024 Palma skrev (2 timer siden): Jeg bruker 1 boks crème fraiche og fløte. Da blir det ikke så søtt, alle elsker pavlovaen min for den er annerledes og ikke kvalmende søtt Crème fraiche i stedet for eggekrem, da, eller? Jeg lager som regel eggekrem av plommene som er til overs etter at jeg har laget marengsen, så det er veldig lett å regulere sødmen.
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2024 #15 Skrevet 18. mai 2024 AnonymBruker skrev (På 17.5.2024 den 15.15): Klart det blir skrapa når alle tror de får en god pavlova og forsyner seg. Det som teller er om folk forsyner seg to ganger. 😉 Anonymkode: 4d46d...903 Tror mer eller mindre alle forsyner seg 2 ganger, hver gang de er her. Anonymkode: cd032...3f9
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2024 #16 Skrevet 19. mai 2024 Akkurat pavlova lager jeg selv. Finnes knapt en kake som er enklere å lage. Ikke tar det lang tid heller. Anonymkode: 47d1c...9b0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå