Gå til innhold

Bryllupskake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det nokon som har erfaring frå korleis dette lokket smaker? Er det kjempesøtt? Hardt? eller mykt?

Lurer på å ha dette på bryllupskaken, er veldig fint - men må jo smake godt også

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det smaker skikkelig sukker.........

Det heter sugarpaste på originalspråket, har samme konsistens som marsipan, men smaker... ja, sukker....................

Gjest LoisLane
Skrevet

Trodde det het icing, jeg. Men det er kanskje noe annet?

Skrevet
Trodde det het icing, jeg. Men det er kanskje noe annet?

Ja, icing er mer som vår glasur (derav "icing sugar" = melis). Sugarpaste brukes mer til "design-kaker" - sånne man nesten ikke tør å skjære opp. ;) Det finnes også noe som heter pastillage, det er den som blir knallhard. Også denne er veldig søt - består av melis, egg og tragant.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...