Gjest Gjest Skrevet 10. februar 2006 #1 Skrevet 10. februar 2006 Er det nokon som har erfaring frå korleis dette lokket smaker? Er det kjempesøtt? Hardt? eller mykt? Lurer på å ha dette på bryllupskaken, er veldig fint - men må jo smake godt også
Gjest Gjesta Skrevet 10. februar 2006 #2 Skrevet 10. februar 2006 Det smaker skikkelig sukker......... Det heter sugarpaste på originalspråket, har samme konsistens som marsipan, men smaker... ja, sukker....................
Gjest LoisLane Skrevet 10. februar 2006 #3 Skrevet 10. februar 2006 Trodde det het icing, jeg. Men det er kanskje noe annet?
Gjest itla Skrevet 10. februar 2006 #4 Skrevet 10. februar 2006 Trodde det het icing, jeg. Men det er kanskje noe annet? ← Ja, icing er mer som vår glasur (derav "icing sugar" = melis). Sugarpaste brukes mer til "design-kaker" - sånne man nesten ikke tør å skjære opp. Det finnes også noe som heter pastillage, det er den som blir knallhard. Også denne er veldig søt - består av melis, egg og tragant.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå