salsera Skrevet 10. februar 2006 #1 Skrevet 10. februar 2006 Det blir ganske travelt framover, så jeg må lage store porsjoner i helgene for å ha noe å spise på hverdagene. Vet ikke helt hva som egner seg til nedfrysing. Kan man f.eks. fryse ned en soppsaus laget på basis av hvitsaus? Kanskje har dere også noen tips om vegetariske retter som egner seg til nedfrysing? Takk!
salsera Skrevet 13. februar 2006 Forfatter #2 Skrevet 13. februar 2006 Er det virkelig ingen av dere som kan hjelpe meg???
Gjest gjest1 Skrevet 13. februar 2006 #3 Skrevet 13. februar 2006 Vårruller, lasagne, egner seg godt til frysing og er lett å lage som vegetar. Min mor kjøper lasagneformer egnet til frysing på butikken(sånne i metall, de bruker å stå ved frysposene på fullsortimentsbutikker) og lager opp en haug, som hun fryser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå