AnonymBruker Skrevet 6. mai 2024 #1 Del Skrevet 6. mai 2024 ? Anonymkode: bf2d3...515 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2024 #2 Del Skrevet 6. mai 2024 Jeg kykkes alltid med denne måten for entrecote, varmer opp olje godt og legger den nedi, 2 min hvis 2 cm, 4 hvis 4 cm. Ca, men se an. Lar den ligge til den har steleskorpe under, så senker jeg tempraturen, hiver oppi et par skjeer med godt smør, snur biffen og heller smør over og over igjen til den er som jeg vil ha den. Du kan bruke steketermometer for å sjekke når den er medium eller godt stekt, eller hvordan du vil ha den, min erfaring er at en 3-4-5 min med å helle smør over konstant, gir perfekt medium til well done hos meg. Anonymkode: 626cd...71a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå