Gå til innhold

Varmt smør og kald melk- unngå klumper


Anbefalte innlegg

Skrevet

Sist jeg bakte tok jeg feil rekkefølge og smøret stivnet i noen små klumper. Hvordan unngå dette?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Gjør det i riktig rekkefølge? 

  • Nyttig 1
Skrevet

Og hva er riktig? 😅 Husker ikke hva jeg gjorde sist.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg vet ikke hva du bakte, så kan ikke si noe om rekkefølge.

Baking blir ofte best med romtemperert ingredienser, hvis det ikke står noe annet i oppskriften.

Anonymkode: 0aba4...843

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Jeg vet ikke hva du bakte, så kan ikke si noe om rekkefølge.

Baking blir ofte best med romtemperert ingredienser, hvis det ikke står noe annet i oppskriften.

Anonymkode: 0aba4...843

Det står at smør skal smeltes og blandes med melk. 

AnonymBruker
Skrevet
Rosa Dartle skrev (Akkurat nå):

Det står at smør skal smeltes og blandes med melk. 

Men hvis smeltet smør og melk blandes, tilsettes de jo samtidig i deig/røre.

Anonymkode: 0aba4...843

  • Liker 1
Skrevet
Rosa Dartle skrev (1 minutt siden):

Det står at smør skal smeltes og blandes med melk. 

Du smelter smøret sammen med litt av melken, så har du i resten av melken.

  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Men hvis smeltet smør og melk blandes, tilsettes de jo samtidig i deig/røre.

Anonymkode: 0aba4...843

Nei, står at det skal blandes med melken.

«Bland så inn i kakerøren»

Skrevet
Rosa Dartle skrev (4 minutter siden):

Nei, står at det skal blandes med melken.

«Bland så inn i kakerøren»

Ja, men så bland det i melken da, sånn som jeg skrev over.

AnonymBruker
Skrevet

Du varmer opp melken sammen med smøret og lar det avkjøles litt før det blandes med resten.

Anonymkode: 35398...eb2

Skrevet (endret)
Mezzosoprena skrev (2 timer siden):

Ja, men så bland det i melken da, sånn som jeg skrev over.

Jeg svarte den over deg.

Gjorde det du skrev i ditt forrige innlegg, altså melken i smøret litt og litt og ikke motsatt, og det funket, hvis noen er ute etter fasit 😄

Endret av Rosa Dartle
Skrevet
Rosa Dartle skrev (1 time siden):

Jeg svarte den over deg.

Gjorde det du skrev i ditt forrige innlegg, altså melken i smøret litt og litt og ikke motsatt, og det funket, hvis noen er ute etter fasit 😄

Takk, men jeg hadde allerede fasit jeg 🙂 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...