Gå til innhold

Crème Fraîse blir kornete


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg trodde at crème fraîche var ment for varm mat og ikke skulle skille seg...men det synes jeg den gjør.. :forvirret:

Lagde her en dag den taco-formen som stod i en tråd her (nydelig forresten!), og der har en Crème F. i bunn, med kjøttdeig over og ost helt på topp.

Formen settes i stekeovn, ca 200 grader i en halvtime. Da jeg tok den ut så det veldig godt ut, vi forsynte oss og det var plutselig ikke like delikat... Crème Fraîse'n hadde liksom "kornet" seg...

Gjør jeg noe galt, eller er det bare sånn den er?

Det smakte jo veldig godt, så hadde ikke noe å si for smaken, men så jo ikke så bra ut da...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er ikke det at det har rent kraft fra kjøttdeigen og ned i creme fraichen som har gjort det da? (det vil jo ikke skille seg likevel, men det kan jo se sånn ut) Jeg har aldri opplevd at creme fraiche har skilt seg i varme retter.

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Jeg har heller ikke opplevd at creme fraiche har skilt seg hvis ikke det er noe syre av noe slag i retten. Sitrus får den til å skille seg, i hvert fall.

Skrevet

det er ikke sikkert den har skilt seg, men ser sånn kornete ut..

kjøttdeigen er jo blandet med tacomix, og det blandes jo litcmed creme f. - det gjør jo det...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...