Gå til innhold

Påleggssalat med karri og kylling


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som har en god oppskrift på slik salat? :) Har spist det i baguetter, foccacia osv fra kafeer og lignende. Er veldig godt men har ikke prøvd å lage selv. 

Anonymkode: e0a9b...8db

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Har ikke mål,da jeg bare slumper selv... 

Jeg blander majones med litt rømme,og krydrer med karri,salt,pepper og paprikapulver. Så har jeg oppi revet grillkylling,finhakket løk,hakket paprika og mais. La stå en stund i kjøleskapet,og smak evt til med litt mer krydder ved servering. Du kan selvsagt variere med hvilke grønnsaker du har i. Purre og ananas er også godt,men ananasen gjør salaten litt bløt,så da bør den spises samme dag. (Er ihvertfall min erfaring)

Anonymkode: 9f5de...8a5

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (9 timer siden):

Har ikke mål,da jeg bare slumper selv... 

Jeg blander majones med litt rømme,og krydrer med karri,salt,pepper og paprikapulver. Så har jeg oppi revet grillkylling,finhakket løk,hakket paprika og mais. La stå en stund i kjøleskapet,og smak evt til med litt mer krydder ved servering. Du kan selvsagt variere med hvilke grønnsaker du har i. Purre og ananas er også godt,men ananasen gjør salaten litt bløt,så da bør den spises samme dag. (Er ihvertfall min erfaring)

Anonymkode: 9f5de...8a5

Hvor lenge holder denne seg i kjøleskapet, hvis du ikke har i ananas?

Anonymkode: 8bf30...0f9

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (9 timer siden):

Hvor lenge holder denne seg i kjøleskapet, hvis du ikke har i ananas?

Anonymkode: 

Har ikke prøvd mer enn to dager,men det gikk ihvertfall fint... 

Anonymkode: 9f5de...8a5

AnonymBruker
Skrevet

Tipper 3 dager går fint i kjøleskapet, så lenge ikke kyllingen brukes siste best før dato. 

Jeg liker å bruke revet grillkylling / evt kyllingfilet i biter, mais, finhakket paprika, litt finhakket chilli, finhakket rødløk og hvitløk, karri, røkt paprika krydder. Litt spisskummin kan også være godt i. Jeg bruker lett majones og rømme. Liker å la det stå et par timer i kjøleskapet så smakene får satt seg.

Anonymkode: a85e4...5f8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...