AnonymBruker Skrevet 15. april #1 Del Skrevet 15. april Jeg tenker da på matvarer med andre matvarer i. Si det er en ferdigpai, og i den paien er det både ost og skinke. Hvordan vet de hva de nøyaktig har brukt? I en pai kan det jo være mer av noe, enn en annen gang man kjøpte den samme. Dette gjelder også i yoghurten med ting i og andre produkter. Hvordan føle seg tryg når man skal telle kalorier at man faktisk får opplyst ting riktig når det gjelder kaloriinnhold i maten? Jeg skjønner jo at ren laks osv er så og så mange kalorier pr gram, men dette gjelder matvarer med andre ting oppi. Si lapskaus også da, i en lapskausboks kan det være mye mer kjøtt enn en annen av nøyaktig samme merket, og det står jo gjerne oppgitt i pr prosjon, det er jo forskjell på om du tar en porsjon med mye kjøtt kontra en med lite. Man kan jo ikke stå å telle biter heller. Håper jeg gjorde meg forstått. Anonymkode: 6f19c...c45 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april #2 Del Skrevet 16. april Man kan selvfølgelig ikke vite det helt ned til minste kalori. Det er et cirka-estimat, et snitt. Hvis du ikke kan leve med det, så må du lage maten fra bunnen selv, og veie og telle og regne selv. Anonymkode: 8d353...be5 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april #3 Del Skrevet 16. april Det er ikke pinlig nøyaktig, og det går bra. Kroppen din finregner heller ikke på kaloriene. Om det går noen få kalorier over eller under i matvarene, så har det virkelig ingenting å si. Jeg kjører cirkatall på kaloritellingen selv (gidder ikke veie alt), og jeg går ned i vekt. Anonymkode: 5969a...90b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april #4 Del Skrevet 16. april Du veit ikke 100%, du prøver å så eventuelt juster opp/ned kalori inntaket om du ikke får ønsker result. Anonymkode: 2f0a7...5a6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april #5 Del Skrevet 16. april De må ikke skrive eksakt hvor mange kalorier, de har lov til å ha en viss prosentdel feilmargin. Anonymkode: b889e...0d7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #6 Del Skrevet 17. april Jeg mener å ha lest at det er lov med 20% feilmargin. Så de har ganske grei slingringsmonn. Dette gjelder ikke bare ferdigvarer, men også matvarer. Det er ikke sikkert 100 g lettrømme alltid har 188 kalorier f.eks. Man må bare gjøre sitt beste ut fra de opplysningene man har:) Men som sagt, bare noe jeg har lest, så ta det med en klype salt. Anonymkode: 8727a...b16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå