Gjest Gjest Skrevet 7. februar 2006 #1 Skrevet 7. februar 2006 Vi er en familie på fem som trenger tips om god varmrett til å ha på hytta på søndagene før vi reiser hjem. Ettersom det da er nok arbeid med pakking osv. bør det være noe enkelt som medfører lite oppvask så vi slipper mye ekstraarbeid med det. Forslag mottas med takk! Kan gjerne være noe som kan lages ferdig kvelden før. Har kjøleskap komfyr m/stekeovn.
Gjest Gamle Alex Skrevet 7. februar 2006 #2 Skrevet 7. februar 2006 lag en gryte og kjøp plastikservise grill pølser på grill ute ( engangsgrill)
Gjest Gjest Skrevet 7. februar 2006 #3 Skrevet 7. februar 2006 Har du oppskrift på en god gryte? Gjerne med oksekjøtt. Grillpølser begynner vi å bli lei av...
Gjest Gamle Alex Skrevet 7. februar 2006 #5 Skrevet 7. februar 2006 (endret) Har du oppskrift på en god gryte? Gjerne med oksekjøtt. Grillpølser begynner vi å bli lei av... ← Nå bruker ikke jeg oppskrift men slenger litt forskjellig oppi men Brun kjøttet ha litt smør i en kjele, surr en løk og litt hvitløk ha i kjøttbuljong ta feks en halvpose med vilt saus og en halvpose fløtesaus oppi sjampigion og gulerøtter La koke ca 20 min ha en skvett fløte og en dæsj rømme , salt og peper ha i kjøttet på slutten Endret 7. februar 2006 av Gamle Alex
Gjest Gamle Alex Skrevet 7. februar 2006 #10 Skrevet 7. februar 2006 (endret) Nå bruker ikke jeg oppskrift men slenger litt forskjellig oppi men Brun kjøttet ha litt smør i en kjele, surr en løk og litt hvitløk ha i kjøttbuljong ta feks en halvpose med vilt saus og en halvpose fløtesaus oppi sjampigion og gulerøtter La koke ca 20 min ha en skvett fløte og en dæsj rømme , salt og peper ha i kjøttet på slutten ← Vi tar en skvett vi Endret 7. februar 2006 av Gamle Alex
ashera Skrevet 7. februar 2006 #11 Skrevet 7. februar 2006 (endret) Gryte med kikerter. Enkel å lage, for en stor del hermetikkbasert, noe som passer på hytta. Dette rekker til 3 - 4 personer, oppskriften kan dobles. Som alle andre kjøttgryter smaker den like godt gjenoppvarmet – nesten bedre enn dagen før, fordi smakene har fått trekke og blande seg. 800 g oksekjøtt 3 rødløk 1 boks tomater 2 dl rødvin 2 dl kraft/buljong 2 laurbærblad 1 boks kikerter 1 rød paprika 1 gul paprika 1 glass svarte oliven 2 ts oregano salt og pepper 1 klype cayenne Brun kjøttet og deretter løk som er skåret i kløfter. Hell over tomater, rødvin og kraft/buljong, oregano, cayenne og laurbærblad. La koke/trekke i halvannen time, pass på at det ikke koker tørt, spe isåfall med mer kraft. Krydre med oregano, salt, pepper og chili hvis du liker det. Til hit kan gryta lages dagen før hjemme og tas med på hytta. Ha så i kikerter, paprika i terninger og oliven. Skal koke med i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres med godt brød, olivenolje, fingersalt, smør og evt. rød pesto. Endret 7. februar 2006 av hera
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå