AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #1 Del Skrevet 7. april 2024 Kan jeg bruke maisenna isteden for potetmel? Noen erfaringer? Skal lage kjøttkaker. Har du en digg oppskrift på hjemmelagde kjøttkaker, gjerne skriv den også! Anonymkode: 3f7ff...124 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #2 Del Skrevet 7. april 2024 Det går fint! Anonymkode: d8be6...f98 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 8. april 2024 #3 Del Skrevet 8. april 2024 Ingen problem! Men maisenna kan gi litt mattere farge på sausen. Maisenna tykner ikke like bra som potetmel, så du må kjenne deg frem og øke mengden til du får den tykkelsen du vil ha. Maisenna må varmes opp for å aktivere stivelsen, men maisenna tåler ikke like høye temperaturer som potetmel, så jeg ville ikke latt sausen stå å koke hardt lenge. Småkoking går erfaringsmessig fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. april 2024 #4 Del Skrevet 8. april 2024 Taluno skrev (28 minutter siden): Ingen problem! Men maisenna kan gi litt mattere farge på sausen. Maisenna tykner ikke like bra som potetmel, så du må kjenne deg frem og øke mengden til du får den tykkelsen du vil ha. Maisenna må varmes opp for å aktivere stivelsen, men maisenna tåler ikke like høye temperaturer som potetmel, så jeg ville ikke latt sausen stå å koke hardt lenge. Småkoking går erfaringsmessig fint Jeg forsto det som at hun skulle ha maisenna i selve kjøttkakene, for å binde. Anonymkode: d8be6...f98 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 8. april 2024 #5 Del Skrevet 8. april 2024 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg forsto det som at hun skulle ha maisenna i selve kjøttkakene, for å binde. Anonymkode: d8be6...f98 Jeg tenkte sausen! Men selvsagt, det står jo kjøttkaker, litt for tidlig på morgenen her for meg Jeg bruker alltid maisenna i stedet for potetmel, uansett hva jeg lager. Jeg ser ikke behov for å ha to så like produkter i skapet. For å blande i faste produkter, så bytter jeg ut potetmel med lik mengde maisenna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå