AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #1 Skrevet 6. april 2024 Hva er godt å servere med kyllingvinger når kyllingvingene skal være en del av et større måltid og ikke bare hovedingrediensen? Anonymkode: ad8af...9e6
AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #2 Skrevet 6. april 2024 Forskjellige dipper/sauser. Feks sweet chili,aioli,barbequesaus,rømmedressing. Evt staver av grønnsaker som også kan dyppes i sausene. Anonymkode: 74976...26c 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #4 Skrevet 7. april 2024 Takk for svar. Grønnsaker og dip høres godt ut, men jeg var mer ute etter noe med mer substans, fordi det er så mange som skal spise at det ikke er ovnsplass nok til å lage kyllingvinger som hovedingrediens til alle. Men grønnsaker og dip i tillegg vil jeg gjerne ha. Anonymkode: ad8af...9e6
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #5 Skrevet 7. april 2024 Ris, salat og en saus eller dip. Anonymkode: 483c8...d67
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #7 Skrevet 7. april 2024 Vi bruker å ha grønnsaker og dipp, tortillachips, grønnsaksnuggets og kanskje spareribs til. Anonymkode: ddd2b...740
frupetrell Skrevet 7. april 2024 #8 Skrevet 7. april 2024 Ris, focaccia, salat og aioli/ andre dipsauser🤩 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #9 Skrevet 7. april 2024 Pommes frites og salat + forskjellige dippingsauser Anonymkode: 7fa15...7fd
Sniff76 Skrevet 7. april 2024 #10 Skrevet 7. april 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Takk for svar. Grønnsaker og dip høres godt ut, men jeg var mer ute etter noe med mer substans, fordi det er så mange som skal spise at det ikke er ovnsplass nok til å lage kyllingvinger som hovedingrediens til alle. Men grønnsaker og dip i tillegg vil jeg gjerne ha. Anonymkode: ad8af...9e6 Det går bra å steke flere brett med kyllingvinger samtidig. Ha på varmluft først. Når de begynner å se bra ut, pleier jeg å sette på grillelementet og ca 250 grader. Rullere brettene så hvert brett står høyt oppe i noen minutter. Godt med sprø kyllingvinger. 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #11 Skrevet 7. april 2024 Ris, salat, maiskolber& ekstra godt brød. Anonymkode: fc76b...ee1 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #12 Skrevet 7. april 2024 Loff og aioli, bbq-saus osv. Anonymkode: a9526...e9b
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #13 Skrevet 7. april 2024 Sniff76 skrev (3 timer siden): Det går bra å steke flere brett med kyllingvinger samtidig. Ha på varmluft først. Når de begynner å se bra ut, pleier jeg å sette på grillelementet og ca 250 grader. Rullere brettene så hvert brett står høyt oppe i noen minutter. Godt med sprø kyllingvinger. Ja, det vet jeg og jeg steker tre brett med kyllingvinger samtidig og de blir crispy og gode. Men selv med tre fulle brett er det ikke nok når vi blir så mange. Men takk for mange gode tips, det blir nok bra! Anonymkode: ad8af...9e6 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #14 Skrevet 7. april 2024 Søtpotetchips, aioli og salat. Anonymkode: 9ce79...e04
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #15 Skrevet 7. april 2024 Kremet potetsalat (metter), grønn salat, focaccia eller loff, smør. Hvis dette fortsatt blir for lite kan du enten lage litt spicy kjøttboller i tillegg (lag på forhånd, frys ned, stek dem og hold dem varme i en gryte med lokk e.l.) - tilbehøret passer til kjøttboller også. Anonymkode: c4b8e...f21 2
AnonymBruker Skrevet 12. april 2024 #16 Skrevet 12. april 2024 Salat, ovnsbakte poteter, ris Anonymkode: 890be...80e
AnonymBruker Skrevet 12. april 2024 #17 Skrevet 12. april 2024 Hos oss bruker vi helst chips og salat ved siden av + noen ulike sauser man kan dyppe i. Men ser for meg det kan sikkert være godt sammen med ris også hvis man heller vil ha det istedenfor chips. Anonymkode: 80956...596
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå