Gå til innhold

Hva servere til kyllingvinger?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva er godt å servere med kyllingvinger når kyllingvingene skal være en del av et større måltid og ikke bare hovedingrediensen? 

Anonymkode: ad8af...9e6

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Forskjellige dipper/sauser. Feks sweet chili,aioli,barbequesaus,rømmedressing. Evt staver av grønnsaker som også kan dyppes i sausene. 

Anonymkode: 74976...26c

  • Nyttig 1
Skrevet

Vi har det sammen med grønnsaker og dip.

AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar. Grønnsaker og dip høres godt ut, men jeg var mer ute etter noe med mer substans, fordi det er så mange som skal spise at det ikke er ovnsplass nok til å lage kyllingvinger som hovedingrediens til alle. :)  Men grønnsaker og dip i tillegg vil jeg gjerne ha. 

Anonymkode: ad8af...9e6

AnonymBruker
Skrevet

Ris, salat og en saus eller dip.

Anonymkode: 483c8...d67

AnonymBruker
Skrevet

Vi bruker å ha grønnsaker og dipp, tortillachips, grønnsaksnuggets og kanskje spareribs til.

Anonymkode: ddd2b...740

Skrevet

Ris, focaccia, salat og aioli/ andre dipsauser🤩

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Pommes frites og salat + forskjellige dippingsauser

Anonymkode: 7fa15...7fd

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Takk for svar. Grønnsaker og dip høres godt ut, men jeg var mer ute etter noe med mer substans, fordi det er så mange som skal spise at det ikke er ovnsplass nok til å lage kyllingvinger som hovedingrediens til alle. :)  Men grønnsaker og dip i tillegg vil jeg gjerne ha. 

Anonymkode: ad8af...9e6

Det går bra å steke flere brett med kyllingvinger samtidig. Ha på varmluft først. Når de begynner å se bra ut, pleier jeg å sette på grillelementet og ca 250 grader. Rullere brettene så hvert brett står høyt oppe i noen minutter. Godt med sprø kyllingvinger.

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Ris, salat, maiskolber& ekstra godt brød.

Anonymkode: fc76b...ee1

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Loff og aioli, bbq-saus osv. 

Anonymkode: a9526...e9b

AnonymBruker
Skrevet
Sniff76 skrev (3 timer siden):

Det går bra å steke flere brett med kyllingvinger samtidig. Ha på varmluft først. Når de begynner å se bra ut, pleier jeg å sette på grillelementet og ca 250 grader. Rullere brettene så hvert brett står høyt oppe i noen minutter. Godt med sprø kyllingvinger.

Ja, det vet jeg og jeg steker tre brett med kyllingvinger samtidig og de blir crispy og gode. Men selv med tre fulle brett er det ikke nok når vi blir så mange. Men takk for mange gode tips, det blir nok bra! :smilblå:

Anonymkode: ad8af...9e6

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Søtpotetchips, aioli og salat.

Anonymkode: 9ce79...e04

AnonymBruker
Skrevet

Kremet potetsalat (metter), grønn salat, focaccia eller loff, smør. 

Hvis dette fortsatt blir for lite kan du enten lage litt spicy kjøttboller i tillegg (lag på forhånd, frys ned, stek dem og hold dem varme i en gryte med lokk e.l.) - tilbehøret passer til kjøttboller også. 

Anonymkode: c4b8e...f21

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Salat, ovnsbakte poteter, ris

Anonymkode: 890be...80e

AnonymBruker
Skrevet

Hos oss bruker vi helst chips og salat ved siden av + noen ulike sauser man kan dyppe i. Men ser for meg det kan sikkert være godt sammen med ris også hvis man heller vil ha det istedenfor chips.

Anonymkode: 80956...596

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...