AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #21 Del Skrevet 4. april 2024 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Anonymkode: 4627d...062 Denne hjelper ikke speiselt mye. Det meste at spruten skjer når man legger i kjøttet i pannen og når man snur den. Og da må man fjerne denne. Så det hjelper litt, men ikke mye. Mer oppvask blir det også. Anonymkode: 2757d...9b6 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34090563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #22 Del Skrevet 4. april 2024 Jeg steker ofte frosne burgere. Legger dem rett i panna uten noe fett. Middels varme. Aldri opplevd sprut eller røyk. Anonymkode: b6483...681 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34090566 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #23 Del Skrevet 4. april 2024 Kunne aldri falt meg inn å steke kjøtt uten at det først er tint og temperert. Søl er en ting. Men smaken blir jo virkelig ikke god sett mot riktig stekt kjøtt. Ellers ligger svaret i siste innlegg, man bruker ikke unødvendig fett på farseprodukter. Et frossent produkt inneholder mye vann, resultatet er sprut/søl. Men fortsatt, du koker mer enn du steker, får ikke den gode skorpen uten at den er knusktørr inni. Anonymkode: eab49...9a4 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34090653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 4. april 2024 #24 Del Skrevet 4. april 2024 (endret) Det spruter veldig fordi vannet i hamburgeren (når den tiner i panna) kommer i kontakt med den glovarme oljen i den flytende Melangen du bruker. Olje og vann sammen blir spruting og fresing og søl. Hvorfor det ryker sånn? Det eneste jeg kan se som grunn her er at du har altfor høy varme, så det blir svidd og da ryker det. Jeg har aldri opplevd at det begynner å ryke når jeg steker noen form for kjøtt, hamburger, kjøttkaker, schnitzler etc. Prøv det andre sier her, å la hamburgeren tine på en tallerken før steking. Bruk også vanlig smør i pakke til stekingen, dropp olje. Endret 4. april 2024 av Million 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34090665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gentleman59 Skrevet 4. april 2024 #25 Del Skrevet 4. april 2024 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Hva gjør du hvis du vil ha frossne burgere da? Lar de tine først? Det er normalt og steke de frossne. Frossne grønnsaker stekes også når de er frossne osv.. Anonymkode: cd2f6...432 Vil du ødelegge råvarer som kjøtt, fisk og fugl så stek det frossent. Ja, selvsagt tine først. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34090929 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #26 Del Skrevet 4. april 2024 Jeg tar burgerne ut av frysen ca 1/2 time før steking. Bruker grillpanne (støpejern) uten noen form for olje, smør eller margarin. Varmer opp panna på trinn 7 (av 9) i ca 5 minutter før jeg legger burgerne i. Snur dem etter 3-4 minutter og steker like lenge på den siden før jeg slår av varmen og lar burgerne ligge noen minutter mens tilbehøret blir ferdig. Har prøvd å steke slik det står på pakken, rett fra frys, men da blir det mye røyk og burgerne blir svidd utenpå og rå inni. Anonymkode: 94519...dbf 1 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #27 Del Skrevet 4. april 2024 9 hours ago, AnonymBruker said: Steker i smør, melange flaskesmør pleier jeg å bruke. Ja har tenkt på det, har prøvd å skru ned litt. Men samtidig leste jeg på nettet at burgere skulle stekes på høy varme. Anonymkode: cd2f6...432 Melange er for det meste bare olje. Oljen reagerer med det frosne vannet i burgeren. Olje og vann er en dårlig kombinasjon. Prøv ekte smør. For varm panne kan også være grunnen, men jeg er nesten helt sikker på at det er blandingen av olje og vann som skaper problemer for deg. Anonymkode: 4e593...677 1 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #28 Del Skrevet 4. april 2024 Frosne burgere bør ikke stekes med for høy varme har jeg endelig lært meg. Mannen min klager over mye røyk når jeg lager burgere, men han får aldri røyk. Han bruker litt mindre varme enn meg... Ellers er det lurt å sette på viften ca 10 min før en skal steke, slik at "luftebanen" er skapt eller noe sånt. Anonymkode: 78cea...e9e 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Petra200 Skrevet 4. april 2024 #29 Del Skrevet 4. april 2024 Du må jo tine kjøttet først … Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gentleman59 Skrevet 4. april 2024 #30 Del Skrevet 4. april 2024 Petra200 skrev (3 minutter siden): Du må jo tine kjøttet først … Nettopp. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091308 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #31 Del Skrevet 4. april 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Frosne burgere bør ikke stekes med for høy varme har jeg endelig lært meg. Mannen min klager over mye røyk når jeg lager burgere, men han får aldri røyk. Han bruker litt mindre varme enn meg... Ellers er det lurt å sette på viften ca 10 min før en skal steke, slik at "luftebanen" er skapt eller noe sånt. Anonymkode: 78cea...e9e Ved lav temperatur kan du like så godt putte de i stekeovnen. Du får dette grå, "kokte" kjøttet, i stedet for en skikkelig, karamelisert, stekeskorpe og saftig kjerne. I tillegg så tiner burgeren, og den blir kokende i vann, i i stedet for stekt. Kjøtt må tines og tempereres om man skal ha skikkelig smak på det. Anonymkode: eab49...9a4 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takinova Skrevet 4. april 2024 #32 Del Skrevet 4. april 2024 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Steker i smør, melange flaskesmør pleier jeg å bruke. Ja har tenkt på det, har prøvd å skru ned litt. Men samtidig leste jeg på nettet at burgere skulle stekes på høy varme. Anonymkode: cd2f6...432 De skal stekes på høy varme om de er temperert. Hvis ikke må de først stekes langsomt og så på høy varme til slutt. Og ikke bruk smør om du steker på høy varme. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34091635 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2024 #33 Del Skrevet 4. april 2024 Jeg steker de frosne. Aldri hatt problemer med spesielt mye røyk osv. Men lavere varme og ute å bruke noe fett i panna kan jo hjelpe. Det skal vel noe til at det svir seg uansett. Anonymkode: 83f0d...347 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34093095 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. april 2024 #34 Del Skrevet 8. april 2024 AnonymBruker skrev (På 4.4.2024 den 9.08): Jeg tar burgerne ut av frysen ca 1/2 time før steking. Bruker grillpanne (støpejern) uten noen form for olje, smør eller margarin. Varmer opp panna på trinn 7 (av 9) i ca 5 minutter før jeg legger burgerne i. Snur dem etter 3-4 minutter og steker like lenge på den siden før jeg slår av varmen og lar burgerne ligge noen minutter mens tilbehøret blir ferdig. Har prøvd å steke slik det står på pakken, rett fra frys, men da blir det mye røyk og burgerne blir svidd utenpå og rå inni. Anonymkode: 94519...dbf Takk for tipset, da skal jeg gjøre det neste gang! Brukte også skikkelig steikesmør denne gangen jeg stekte frossne burgere, og ikke melange, litt mindre varme. Og det kom ikke så mye røyk da! Anonymkode: cd2f6...432 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34117300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereGoesBob Skrevet 9. april 2024 #35 Del Skrevet 9. april 2024 Kjøpte en slik sak fra uniten for noen år siden. Kalles vel noe sånt som en grillpresse. Ikke spesielt utbredt her til lands dessverre. https://www.ebay.com/itm/315276535978?itmmeta=01HV0KB7D3GNX5WWQRN2QWYNNC&hash=item4967f228aa:g:g50AAOSw0Dhl~2bm&itmprp=enc%3AAQAJAAAAwOwlJ0cjcf5BX6G%2BXlmZeLBoYXPzjQKkWoOtBSeZMIo43FKJ9QmQp9ioaiNV%2BD%2BEUWcxhmD5WIoMPxTtW1h9bEOqOPUYo9xguYSQnkphK3E2XDNTMHgCSglUqg74BUgr2jARU9zChHxUS%2FvpMYu69V2SR9ujr910W8Z1VXaL44GcyQQa1agYQSmELX2hzeWhE5GQXXFeYdcgfMbfieoxw7KjervRA2D1pUl0gYOPiuvRA7DkWmTPGTwaz5ZQxobqug%3D%3D|tkp%3ABk9SR9D2rJPYYw 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1760512-hvordan-steke-hamburger-uten-s%C3%B8l/page/2/#findComment-34118194 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå