AnonymBruker Skrevet 29. mars 2024 #1 Skrevet 29. mars 2024 Jeg har vurdert å ikke steke biffstrimlene før jeg legger dem på pizzaen, den steker ca 20-22 min på 225 grader. Synes biffen ofte blir tørr og litt seig. Kan jeg la være, eller bør jeg steke dem LITT før de går i ovnen? Anonymkode: 5630a...100 1
Sil69 Skrevet 29. mars 2024 #2 Skrevet 29. mars 2024 Legger du biffstrimlene over osten bør du ikke steke de før du legger de på pizzaen.
Minime94 Skrevet 29. mars 2024 #3 Skrevet 29. mars 2024 Du trenger ikke steke de før nei. Pleier å bare legge de oppå osten å la de bli stekt sammen med pizzaen
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2024 #4 Skrevet 29. mars 2024 Jeg steker dem ikke. Legger all «tørr» fyll oppå osten. Anonymkode: 9fad5...19f
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2024 #5 Skrevet 29. mars 2024 Bruker å kjøpe ferdige biffstrimler fra peppes serien på butikken. De er veldig gode på pizza. De er ferdige så er bare å slenge de på pizzaen. Anonymkode: 240ae...711 1
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2024 #6 Skrevet 29. mars 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Bruker å kjøpe ferdige biffstrimler fra peppes serien på butikken. De er veldig gode på pizza. De er ferdige så er bare å slenge de på pizzaen. Anonymkode: 240ae...711 Hvorfor kjøpe de for så mye mer når du kan kjøpe vanlige som et mye bedre? Anonymkode: db9c4...54a
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2024 #7 Skrevet 29. mars 2024 Steker selvfølgelig biffstrimlene så se får stekeskorpe med det krydderet jeg ønsker. Deretter legges det over osten. Men steker pizzaen på 260 grader med pizzafunksjon i 4 eller så minutter. Anonymkode: 44a07...ab3 3 1
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2024 #8 Skrevet 29. mars 2024 Minime94 skrev (32 minutter siden): Du trenger ikke steke de før nei. Pleier å bare legge de oppå osten å la de bli stekt sammen med pizzaen Var sånn jeg og mente vi kunne gjøre. Gubben er uenig og gjennomsteker dem omtrent. Anonymkode: 5630a...100
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2024 #9 Skrevet 30. mars 2024 Lynsteker de på veldig høy varme. Da får de den gode, karameliserte smaken, uten å bli tørt. Blir mye mer smakløst når du legger rett på pizza. Anonymkode: 8066a...e8b 2
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2024 #10 Skrevet 30. mars 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Lynsteker de på veldig høy varme. Da får de den gode, karameliserte smaken, uten å bli tørt. Blir mye mer smakløst når du legger rett på pizza. Anonymkode: 8066a...e8b Enig i denne. Og hvorfor i alle dager steker dere pizzaen i over 20 minutter? Det er veldig lenge, alt fyllet rekker jo å bli tørt på den tiden, ikke bare biffen. Skru opp varmen og kort ned steketiden. Anonymkode: 5f91d...941
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2024 #11 Skrevet 30. mars 2024 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Enig i denne. Og hvorfor i alle dager steker dere pizzaen i over 20 minutter? Det er veldig lenge, alt fyllet rekker jo å bli tørt på den tiden, ikke bare biffen. Skru opp varmen og kort ned steketiden. Anonymkode: 5f91d...941 Og da må jeg si meg enig med deg igjen😅 Her brukes Omni. Til nød pizzafunksjon i ovnen, med høy varme. Anonymkode: 8066a...e8b
Brunhilde Skrevet 30. mars 2024 #12 Skrevet 30. mars 2024 Jeg steker biffstrimlene kjapt før jeg har dem på pizzaen, ja, men bare ett minutt eller to på høy varme. AnonymBruker skrev (6 timer siden): Og da må jeg si meg enig med deg igjen😅 Her brukes Omni. Til nød pizzafunksjon i ovnen, med høy varme. Anonymkode: 8066a...e8b Omni? Eller Ooni? Jeg steker biffstrimler, rettere sagt entrecote, kjapt før jeg har dem på pizzaen fordi jeg syns det smaker best.
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2024 #13 Skrevet 31. mars 2024 AnonymBruker skrev (På 30.3.2024 den 3.38): Enig i denne. Og hvorfor i alle dager steker dere pizzaen i over 20 minutter? Det er veldig lenge, alt fyllet rekker jo å bli tørt på den tiden, ikke bare biffen. Skru opp varmen og kort ned steketiden. Anonymkode: 5f91d...941 Den er så høy at den må stekes såpass! Tykk bunn og et tonn med fyll. Anonymkode: 5630a...100
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå