Gå til innhold

Steker dere biffstrimler før dere hiver dem på pizzaen?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har vurdert å ikke steke biffstrimlene før jeg legger dem på pizzaen, den steker ca 20-22 min på 225 grader. Synes biffen ofte blir tørr og litt seig. 
Kan jeg la være, eller bør jeg steke dem LITT før de går i ovnen? 

Anonymkode: 5630a...100

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Legger du biffstrimlene over osten bør du ikke steke de før du legger de på pizzaen.

Skrevet

Du trenger ikke steke de før nei. Pleier å bare legge de oppå osten å la de bli stekt sammen med pizzaen 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg steker dem ikke. Legger all «tørr» fyll oppå osten. 

Anonymkode: 9fad5...19f

AnonymBruker
Skrevet

Bruker å kjøpe ferdige biffstrimler fra peppes serien på butikken. De er veldig gode på pizza. De er ferdige så er bare å slenge de på pizzaen.

Anonymkode: 240ae...711

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Bruker å kjøpe ferdige biffstrimler fra peppes serien på butikken. De er veldig gode på pizza. De er ferdige så er bare å slenge de på pizzaen.

Anonymkode: 240ae...711

Hvorfor kjøpe de for så mye mer når du kan kjøpe vanlige som et mye bedre?

Anonymkode: db9c4...54a

AnonymBruker
Skrevet

Steker selvfølgelig biffstrimlene så se får stekeskorpe med det krydderet jeg ønsker. 

Deretter legges det over osten. 

Men steker pizzaen på 260 grader med pizzafunksjon i 4 eller så minutter. 

Anonymkode: 44a07...ab3

  • Liker 3
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
Minime94 skrev (32 minutter siden):

Du trenger ikke steke de før nei. Pleier å bare legge de oppå osten å la de bli stekt sammen med pizzaen 

Var sånn jeg og mente vi kunne gjøre. Gubben er uenig og gjennomsteker dem omtrent. 

Anonymkode: 5630a...100

AnonymBruker
Skrevet

Lynsteker de på veldig høy varme. Da får de den gode, karameliserte smaken, uten å bli tørt. Blir mye mer smakløst når du legger rett på pizza.

Anonymkode: 8066a...e8b

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Lynsteker de på veldig høy varme. Da får de den gode, karameliserte smaken, uten å bli tørt. Blir mye mer smakløst når du legger rett på pizza.

Anonymkode: 8066a...e8b

Enig i denne. 

Og hvorfor i alle dager steker dere pizzaen i over 20 minutter? Det er veldig lenge, alt fyllet rekker jo å bli tørt på den tiden, ikke bare biffen. Skru opp varmen og kort ned steketiden. 

Anonymkode: 5f91d...941

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Enig i denne. 

Og hvorfor i alle dager steker dere pizzaen i over 20 minutter? Det er veldig lenge, alt fyllet rekker jo å bli tørt på den tiden, ikke bare biffen. Skru opp varmen og kort ned steketiden. 

Anonymkode: 5f91d...941

Og da må jeg si meg enig med deg igjen😅 Her brukes Omni. Til nød pizzafunksjon i ovnen, med høy varme.

Anonymkode: 8066a...e8b

Skrevet

Jeg steker biffstrimlene kjapt før jeg har dem på pizzaen, ja, men bare ett minutt eller to på høy varme.

AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Og da må jeg si meg enig med deg igjen😅 Her brukes Omni. Til nød pizzafunksjon i ovnen, med høy varme.

Anonymkode: 8066a...e8b

Omni? Eller Ooni? ;)

Jeg steker biffstrimler, rettere sagt entrecote, kjapt før jeg har dem på pizzaen fordi jeg syns det smaker best. 

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 30.3.2024 den 3.38):

Enig i denne. 

Og hvorfor i alle dager steker dere pizzaen i over 20 minutter? Det er veldig lenge, alt fyllet rekker jo å bli tørt på den tiden, ikke bare biffen. Skru opp varmen og kort ned steketiden. 

Anonymkode: 5f91d...941

Den er så høy at den må stekes såpass! 
Tykk bunn og et tonn med fyll. 

Anonymkode: 5630a...100

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...