AnonymBruker Skrevet 24. mars 2024 #1 Del Skrevet 24. mars 2024 Oppskrift sier 1,5 t. Da den var stekt 40 min viste steketermometer 68. Men da jeg tok den ut rant rød saft ut av den så jeg antar den ikke er ferdig? Har opplevd dette mange ganger før, termometer sier kylling er ferdig men når jeg skal skjære i den så er den rå inni. Har ikke lyst til å skjære i den og sjekke så all saften renner ut, men er også redd for å tørrsteke. Råd? Anonymkode: bffe3...fe9 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2024 #2 Del Skrevet 24. mars 2024 Tror aldri jeg har stekt en hel kylling kortere enn 60 min, sånn 1,2-1,4kg rå kylling, gjerne mer tvert om Anonymkode: 79124...258 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/#findComment-34034083 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2024 #3 Del Skrevet 24. mars 2024 Kanskje termometeret var i kontakt med bein? Det vil da vise en høyere temperatur Om det kommer ut blod er den ikke ferdig, nei. Råd..? Tja, følg oppskriften. Stek kyllingen ferdig. Anonymkode: d5342...ed4 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/#findComment-34034088 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2024 #4 Del Skrevet 24. mars 2024 4 minutter siden, AnonymBruker said: Oppskrift sier 1,5 t. Da den var stekt 40 min viste steketermometer 68. Men da jeg tok den ut rant rød saft ut av den så jeg antar den ikke er ferdig? Har opplevd dette mange ganger før, termometer sier kylling er ferdig men når jeg skal skjære i den så er den rå inni. Har ikke lyst til å skjære i den og sjekke så all saften renner ut, men er også redd for å tørrsteke. Råd? Anonymkode: bffe3...fe9 Hvis oppskrift sier 1,5 time så er den ikke ferdig etter 40min😅 Anonymkode: 3272a...1bd 1 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/#findComment-34034093 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2024 #5 Del Skrevet 24. mars 2024 Hvor plasserte du termometeret? Det skal stikkes inn til midten av den tykkeste delen. Og er det termometer som kobles til ovnen eller et løst? Det som hører til ovnen min viser minst 4 grader feil, så jeg har sluttet å bruke det. Og når kjøttet har nådd riktig temperatur tar du det ut av ovnen og dekker med folie. La det «hvile» i ca 30 minutter før du skjærer i det. Anonymkode: ca27d...8ec 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/#findComment-34034097 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2024 #6 Del Skrevet 24. mars 2024 Termometeret er plassert feil. Anonymkode: ffa40...35f 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/#findComment-34034121 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå