Gå til innhold

Helstekt kylling hjelp!


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Oppskrift sier 1,5 t. Da den var stekt 40 min viste steketermometer 68. Men da jeg tok den ut rant rød saft ut av den så jeg antar den ikke er ferdig? Har opplevd dette mange ganger før, termometer sier kylling er ferdig men når jeg skal skjære i den så er den rå inni. Har ikke lyst til å skjære i den og sjekke så all saften renner ut, men er også redd for å tørrsteke. Råd?

Anonymkode: bffe3...fe9

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1758080-helstekt-kylling-hjelp/
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
4 minutter siden, AnonymBruker said:

Oppskrift sier 1,5 t. Da den var stekt 40 min viste steketermometer 68. Men da jeg tok den ut rant rød saft ut av den så jeg antar den ikke er ferdig? Har opplevd dette mange ganger før, termometer sier kylling er ferdig men når jeg skal skjære i den så er den rå inni. Har ikke lyst til å skjære i den og sjekke så all saften renner ut, men er også redd for å tørrsteke. Råd?

Anonymkode: bffe3...fe9

Hvis oppskrift sier 1,5 time så er den ikke ferdig etter 40min😅

Anonymkode: 3272a...1bd

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker

Hvor plasserte du termometeret? Det skal stikkes inn til midten av den tykkeste delen. Og er det termometer som kobles til ovnen eller et løst? Det som hører til ovnen min viser minst 4 grader feil, så jeg har sluttet å bruke det.

Og når kjøttet har nådd riktig temperatur tar du det ut av ovnen og dekker med folie. La det «hvile» i ca 30 minutter før du skjærer i det.

Anonymkode: ca27d...8ec

  • Liker 1

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...