Gjest gjest1 Skrevet 5. februar 2006 #1 Skrevet 5. februar 2006 Jeg er på utkikk etter ei god kokebok, der oppskrift på de grunnleggende matrettene står - Mange av de kokebøkene jeg har sett på står det så mye dill dall og spesielle retter.. Noen forslag?
Gjest piaf Skrevet 5. februar 2006 #2 Skrevet 5. februar 2006 Aschehougs store kokebok er den beste grunnboken, etter mitt syn. Grundige innledningskapitler om matlagningsteknikker etc., og mange gode standardretter presentert med utgangspunkt i ulike råvarer.
hilli Skrevet 6. februar 2006 #3 Skrevet 6. februar 2006 Jeg har også Aschehougs store kokebok og syns at den er bra. Hvis du ikke får tak i den, kan du jo prøve Gyldendals eller en av Ingrid Espelid Hovigs kokebøker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå