Gå til innhold

HJELP!


Anbefalte innlegg

Skrevet

huff jeg stekte en toro gulrotkake isted. tydeligvis var forma mi for dyp så når jeg skjærte den opp nettopp er det masse flytende røre i bunnen.... jeg tok glasur på den isted for jeg trodde da selvsagt at den var ok!

tror dere det går bra om jeg putter den inn i ovnen i 10 min til?! nå som jeg alt har lagt glasur på den???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

glasuren kommer antakelig til å smelte- og da blir det ihvertfall bare rør tror jeg.

Skrevet

kaka er jo i form. da renner den vel bare ut i kantene? huff gjestene kommer straks!

Skrevet

Neste gang kan du skjære av den delen av kaken som er stekt og servere den. Resten kan du ha oppi en form og steke igjen, så har du en liten kake til.

Gjest gjest 0
Skrevet

Jeg opplevde det samme og putta den inn i ovnen igjen, men glasuren smelter og siger inn i kaka.

Stikker du ikke i kaka før du tar den ut?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...