Gjest Gjest Skrevet 4. februar 2006 #1 Skrevet 4. februar 2006 huff jeg stekte en toro gulrotkake isted. tydeligvis var forma mi for dyp så når jeg skjærte den opp nettopp er det masse flytende røre i bunnen.... jeg tok glasur på den isted for jeg trodde da selvsagt at den var ok! tror dere det går bra om jeg putter den inn i ovnen i 10 min til?! nå som jeg alt har lagt glasur på den???
Gjest gjest1 Skrevet 4. februar 2006 #2 Skrevet 4. februar 2006 glasuren kommer antakelig til å smelte- og da blir det ihvertfall bare rør tror jeg.
Gjest Gjest Skrevet 4. februar 2006 #3 Skrevet 4. februar 2006 kaka er jo i form. da renner den vel bare ut i kantene? huff gjestene kommer straks!
Gjest Gjest Skrevet 5. februar 2006 #4 Skrevet 5. februar 2006 Neste gang kan du skjære av den delen av kaken som er stekt og servere den. Resten kan du ha oppi en form og steke igjen, så har du en liten kake til.
Gjest gjest 0 Skrevet 5. februar 2006 #5 Skrevet 5. februar 2006 Jeg opplevde det samme og putta den inn i ovnen igjen, men glasuren smelter og siger inn i kaka. Stikker du ikke i kaka før du tar den ut?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå