AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #1 Skrevet 13. mars 2024 Hei! Hvilket brød sender dere i matboksen eller bruker hjemme ? Hvilket brød synes dere er best eller lager dere selv ? Hva pleier dere å bruke i brødet deres om dere lager selv ? Trenger litt inspirasjon 😊 tar imot alt av brødtips for jeg liker å lage selv også 😊 Anonymkode: 9987e...6ac
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #2 Skrevet 13. mars 2024 Har kun hjemmebakt 😊 Varierer hva slags meltyper, og har som regel noen grønnsaker mm i dem. Anonymkode: df7a1...5cd
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #3 Skrevet 13. mars 2024 De dagene det er brød; Surdeigsbrød, baker selv. Innimellom langtidshevede grønnsaker. Bruker mye havre, og ofte revet gulrot eller squash. Anonymkode: 3b440...dc4
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #4 Skrevet 13. mars 2024 Sørlandsbrød (spar og kiwi) Anonymkode: 476d4...6bb
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #5 Skrevet 13. mars 2024 Hva enn jeg finner som datobrød på butikken 😂 Anonymkode: 7bdca...7f3 1
Pringle Skrevet 13. mars 2024 #6 Skrevet 13. mars 2024 I min familie er det bare meg, så jeg bestemmer, og jeg synes det jeg baker selv, er best 😁 Jeg bruker hvetemel og rugmel, sammalt eller hvitt, grovmalt eller finmalt - varierer fra gang til gang, etter hva jeg har og må få brukt opp. Pluss salt, vann, surdeig. Men det meste av butikkbrød er helt OK. Kjøper en del brød/rundstykker og tortillas når det er på tilbud.
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #7 Skrevet 13. mars 2024 Mannen baker brød hver søndag. Ingen oppskrift, men havregryn, hvete helkorn, byggryn, diverse frø, og sammalt hvete. Siktet hvetemel for gode bakeegenskaper. Rester av risgrøt, litt sur melk osv havner også i brøddeigen. Noen ganger også kalde kokte poteter eller rester av potetmos. Anonymkode: 86b4a...d36
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #8 Skrevet 13. mars 2024 Baker Sverre Sætres etterforskning brød med noen variasjoner. Til hverdags bruker jeg mer gjær og vanlig hevetid, siden det tar for lang tid å steke på morgenen. Varierer meltypene etter hva jeg har, og supplerer med havregryn etc, så alt i alt er vel den opprinnelige oppskriften mest et utgangspunkt. Oppskriften er 300 g hvetemel, 150 g sammalt mel og 50 g rugmel. 4 dl vann. Gjær og salt. I dag hadde jeg bare hvetemel og fullkornsmel, så ta tok jeg det, samt litt sesamfrø og linfrø. Forrige gang slengte jeg oppi en del havregryn og litt mindre mel. Har etterhvert funnet ut at jeg tar litt mindre mel enn i oppskrifta og at brødene blir besre om deigen ikke er for fast. Anonymkode: 9debe...a06
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #9 Skrevet 13. mars 2024 Jeg har nylig begynt å kjøpe det nye brødet til Coop; Småtroll brød. Det er grovt men uten korn, perfekt for de av oss som sliter med konsistens 😅 Anonymkode: 16e81...2c8
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #10 Skrevet 13. mars 2024 Ikke etterforskning, men eltefrie… Anonymkode: 9debe...a06 1
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #11 Skrevet 13. mars 2024 Hjemmebakt grovbrød med masse solsikkefrø og linfrø 🙂 Anonymkode: d1c40...bd4
Pringle Skrevet 13. mars 2024 #12 Skrevet 13. mars 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Ikke etterforskning, men eltefrie… Anonymkode: 9debe...a06 Ja, jeg syntes nok det virket litt suspekt 🤫 1
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #13 Skrevet 13. mars 2024 Hatting grove rundstykker. Stekes hver morgen. Vi spiser lite brød og det blir så fort gammelt, og da vil ikke poden ha det. Så nystekte rundstykker funker. Selv spiser jeg ikke brød, bare rugknekkebrød. Anonymkode: ddbf2...98c 1
Fant80 Skrevet 13. mars 2024 #14 Skrevet 13. mars 2024 Finnes bare et brød: Randaberg Bakeri - Grovt med sirup.
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #15 Skrevet 13. mars 2024 Polarbrød og ukens brød fra Meny. Anonymkode: a8c12...0d5
mimifin72 Skrevet 13. mars 2024 #17 Skrevet 13. mars 2024 Steinovnsbakt fransk fra Oda. Skjærer opp og fryser. Det holder med 2 brød i uka
Arkana Skrevet 13. mars 2024 #18 Skrevet 13. mars 2024 I helger når vi spiser frokost sammen spiser vi 7-kornbrød (Obs) eller alpebrød (Meny). Barna får hjemmebakte rundstykker eller matpakkeruter i matpakken.
Cyndaquil Skrevet 13. mars 2024 #19 Skrevet 13. mars 2024 AnonymBruker skrev (45 minutter siden): Jeg har nylig begynt å kjøpe det nye brødet til Coop; Småtroll brød. Det er grovt men uten korn, perfekt for de av oss som sliter med konsistens 😅 Anonymkode: 16e81...2c8 Dette brødet digget mine kresne barn 😊 godt brød 1
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2024 #20 Skrevet 13. mars 2024 Baker eget brød med havre, egg, kokoskrem, diverse frø og hasselnøtter. Anonymkode: 3725e...c2a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå