Gå til innhold

Rugbrød,


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg baker rugbrød med hele rugkorn. Rugkornene må ligge i bløt over natten for at de ikke skal bli for harde. Vannet det ligger i blir litt gulaktig på farge, og jeg lurer på om jeg skal bruke det som deigvæske eller om jeg skal ta nytt vann? Innbilder meg at det er som med potetkoking at det blir igjen masse vitaminer og sunne stoffer i vannet. Noen som vet??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tenker umiddelbart at du bruker for mye vann jeg. Jeg pleier å koke rugkorneene dagen i forveien og la dem stå over natta. Da sveller rugkornene ut og trekker til seg væsken og rugkornene blir ikke så harde. Tror jeg bruker dobbelt så mye vannn som rug (dvs i vekt).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...