Gå til innhold

Creme fraiche til varm mat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det ikke noen sunnere alternativer?

Lettrømme el Kesam f.eks 'deler seg' jo i varm mat når det røres i...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker en sånn Maizennakrukke, tykk konsistens og kan erstatte creme fraiche.

Skrevet
Jeg bruker en sånn Maizennakrukke, tykk konsistens og kan erstatte creme fraiche.

Maizennakrukke? Ferdigkjøpt eller noe du lager?

Skrevet

A-haaaaaaaaaa! DEN ja, visste ikke det var Maizena-merke ;)

Bra du tipset meg om den, hadde glemt den eksisterer, ikke testet ut enda.

Er det eneste alternativet til creme fraiche tro?

Skrevet

Jeg har faktisk brukt lett-youghurt til sauser jeg ellers bruker creme fraiche. Jeg varmer da ikke opp like mye som vanlig, men lar den bare få en lunk slik at yoghurten ikke skiller seg. Det er supermagert og går greit til hverdags. (Til gjester ville jeg nok brukt vanlig creme fraiche og tatt meg de ekstra kaloriene)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...