Smørblomsten Skrevet 3. februar 2006 #1 Skrevet 3. februar 2006 Er det ikke noen sunnere alternativer? Lettrømme el Kesam f.eks 'deler seg' jo i varm mat når det røres i...
Hilde Skrevet 3. februar 2006 #2 Skrevet 3. februar 2006 Jeg bruker en sånn Maizennakrukke, tykk konsistens og kan erstatte creme fraiche.
Smørblomsten Skrevet 3. februar 2006 Forfatter #3 Skrevet 3. februar 2006 Jeg bruker en sånn Maizennakrukke, tykk konsistens og kan erstatte creme fraiche. ← Maizennakrukke? Ferdigkjøpt eller noe du lager?
Hilde Skrevet 3. februar 2006 #4 Skrevet 3. februar 2006 Ferdigkjøpt! http://www.maizena.no/index-new.html
Smørblomsten Skrevet 3. februar 2006 Forfatter #5 Skrevet 3. februar 2006 Ferdigkjøpt! http://www.maizena.no/index-new.html ← A-haaaaaaaaaa! DEN ja, visste ikke det var Maizena-merke Bra du tipset meg om den, hadde glemt den eksisterer, ikke testet ut enda. Er det eneste alternativet til creme fraiche tro?
Gjest Gjest Skrevet 4. februar 2006 #6 Skrevet 4. februar 2006 Jeg har faktisk brukt lett-youghurt til sauser jeg ellers bruker creme fraiche. Jeg varmer da ikke opp like mye som vanlig, men lar den bare få en lunk slik at yoghurten ikke skiller seg. Det er supermagert og går greit til hverdags. (Til gjester ville jeg nok brukt vanlig creme fraiche og tatt meg de ekstra kaloriene)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå