AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #21 Del Skrevet 7. mars 2024 Har du prøvd avokadoolje? Anonymkode: e2d90...b30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2024 #22 Del Skrevet 9. mars 2024 AnonymBruker skrev (På 7.3.2024 den 21.26): Ja det var en av grunnene til at jeg ikke vil bruke margarin mer. Men jeg ønsker ikke å bruke rapsolje, da jeg ser ut til å reagere negativt på det. Er bare så redd for at smøret skal ose/ikke tåle å være i jernpanne? Anonymkode: 850ae...ed1 Det har da ikke noe å si hva panna er laget av. Det som betyr noe er temperaturen. Vanlig/ekte smør vil ose når det blir for varmt, uansett hva slags panne du bruker. Klarnet smør/ghee tåler høyere temperatur enn vanlig smør, slik du har fått beskjed om tidligere. Anonymkode: 6bbbf...25b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå