Gå til innhold

Bedre alternativ til margarin?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 7.3.2024 den 21.26):

Ja det var en av grunnene til at jeg ikke vil bruke margarin mer. Men jeg ønsker ikke å bruke rapsolje, da jeg ser ut til å reagere negativt på det.

Er bare så redd for at smøret skal ose/ikke tåle å være i jernpanne?

Anonymkode: 850ae...ed1

Det har da ikke noe å si hva panna er laget av. Det som betyr noe er temperaturen. 

Vanlig/ekte smør vil ose når det blir for varmt, uansett hva slags panne du bruker. Klarnet smør/ghee tåler høyere temperatur enn vanlig smør, slik du har fått beskjed om tidligere. 

Anonymkode: 6bbbf...25b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...