Gå til innhold

Rundstykker kun av siktet rugmel?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Nokon som veit om det går ann? Har sett ein deig no men den vart så tung.. 

Anonymkode: 264e0...725

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Deigen trenger helt sikkert mer vann. Men jeg tror ikke det blir vellykket å lage rundstykker på "vanlig" måte med bare rugmel.

Skal du bruke bare rugmel, kan du lage pumpernikkel - la deigen nærmest fermentere i mange timer, og så "steke" på 100 grader i et døgn. 

Ellers tror jeg det kan gå bra med bare rugmel hvis du bruker surdeig. Jeg har laget brød med bare litt hvetemel, og resten rugmel og kli.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...