AnonymBruker Skrevet 1. mars 2024 #1 Del Skrevet 1. mars 2024 Nokon som veit om det går ann? Har sett ein deig no men den vart så tung.. Anonymkode: 264e0...725 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 1. mars 2024 #2 Del Skrevet 1. mars 2024 Deigen trenger helt sikkert mer vann. Men jeg tror ikke det blir vellykket å lage rundstykker på "vanlig" måte med bare rugmel. Skal du bruke bare rugmel, kan du lage pumpernikkel - la deigen nærmest fermentere i mange timer, og så "steke" på 100 grader i et døgn. Ellers tror jeg det kan gå bra med bare rugmel hvis du bruker surdeig. Jeg har laget brød med bare litt hvetemel, og resten rugmel og kli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå