Lillesøster Skrevet 2. februar 2006 #1 Del Skrevet 2. februar 2006 Har vært ute å kjøpt 6 kilo kyllinglår og i den forbindelse tenkte jeg å marinere med noe som passer. Skal ha Cormasaus til kyllingen, så det må være noe som står i stil til den smaken. Noen som vet om en god oppskrift? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. februar 2006 #2 Del Skrevet 3. februar 2006 (endret) Her er en god marinade, som faktisk er en korma-marinade, så den vil passe godt til retten din. Dette blir litt omtrentlige mål, jeg følger egentlig ingen oppskrift når jeg lager dette. 1 stort beger yoghurt naturell 2-3 fedd presset hvitløk 1 liten finhakket løk 2 ts paprikapulver 1-2 ts revet ingefær ½ ts kvernet pepper 1 ts malt koriander 1 ts malt spisskummen ¼-1 ts cayennepepper eller chilipulver (avhengig av hvor hot du vil ha det) 1 ts garam masala 1 ts gurkemeie Endret 3. februar 2006 av Arkana Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2825096 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. februar 2006 #3 Del Skrevet 3. februar 2006 Hvordan gjør vi dette? Kan noen forklare meg litt. Hvordan tar man marinaden på kyllingen og hvordan steke? Skal kyllingen være frossen`? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2825643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. februar 2006 #4 Del Skrevet 3. februar 2006 Du blander sammen marinaden og legger i kyllingen, dekk med plast og la stå noen timer på kjøkkenbenken, eller over natten i kjøleskap. Ta ut kyllingen og skrap av marinaden og stek den slik du ønsker. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2826762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 3. februar 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 3. februar 2006 (endret) Takk for svar Arkana. Jeg fikk et god tips av en indisk kollega. Hun gav meg til og med noen indigrenser jeg ikke visste om. Hun fortalt at alt skulle presses sammen i en presse, så må jeg ta skinnet av kylling og snitte den opp litt slik at marinaden kommer godt ned i kjøttet. Jeg skal la den stå 1 døgn å godgjøre seg. Ta ut kyllingen og skrap av marinaden og stek den slik du ønsker. ← I følge indiske kilder skal marinader ikke skrapes av, det er jo der den gode smaken ligger. Endret 3. februar 2006 av Lillesøster Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2827899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. februar 2006 #6 Del Skrevet 3. februar 2006 I følge indiske kilder skal marinader ikke skrapes av, det er jo der den gode smaken ligger. ← Det stemmer det, men jeg synes oppvarmet yoghurt ser såpass uappetittelig ut at jeg vanligvis skraper den av, det kommer litt an på hva jeg skal bruke kyllingen til. Skal jeg steke filetene synes jeg det er best at de er relativt "tørre", ellers blir de jo mer kokt i marinaden enn stekt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2828138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 3. februar 2006 Forfatter #7 Del Skrevet 3. februar 2006 Det stemmer det, men jeg synes oppvarmet yoghurt ser såpass uappetittelig ut at jeg vanligvis skraper den av, det kommer litt an på hva jeg skal bruke kyllingen til. Skal jeg steke filetene synes jeg det er best at de er relativt "tørre", ellers blir de jo mer kokt i marinaden enn stekt. ← Fikk tips om å bruke creme frech eller lett rømme, ikke youhurt. Kanskje du kan prøve det en gang. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2828606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. februar 2006 #8 Del Skrevet 3. februar 2006 Ja, det var en god idé. Tenker jeg prøver crème fraîche neste gang. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2828610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 3. februar 2006 Forfatter #9 Del Skrevet 3. februar 2006 Ja, det var en god idé. Tenker jeg prøver crème fraîche neste gang. ← Så skal jeg prøve å stave creme fresh riktig neste gang. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2828986 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. februar 2006 #10 Del Skrevet 3. februar 2006 Så skal jeg prøve å stave creme fresh riktig neste gang. ← Det la jeg faktisk ikke merke til i det hele tatt. Vet ikke om det å lese innlegg så kjapt er et godt tegn eller ikke. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2829165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 4. februar 2006 #11 Del Skrevet 4. februar 2006 Brukes det noe saus sammen med dette? Hørtes veldig godt ut.... Og hvor mye kylling brukes marinadeoppskriften til, Arkana? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2831280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 4. februar 2006 #12 Del Skrevet 4. februar 2006 Brukes det noe saus sammen med dette? Hørtes veldig godt ut.... Og hvor mye kylling brukes marinadeoppskriften til, Arkana? ← Det varierer litt, men som oftest lager jeg en (indisk) saus til, karrisaus eller lignende. Det er i allefall nok marinade til 4 kyllingbryst, det er det meste jeg har laget om gangen, og sikkert nok til mer også. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/175261-god-marinade-til-kyllingl%C3%A5r/#findComment-2831324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå