Hoppetaujenta Skrevet 27. februar 2024 #1 Skrevet 27. februar 2024 Jeg vet om lettvariant og den med mer fett, men jeg husker at jeg kjøpte en annen variant som var veldig mye tørrere i overflaten og den smakte også tørrere på skiva; jeg skulle gjerne ha kjøpt den igjen, men jeg finner den ikke. Den ble skjært opp fra stor rund ost med rød ytterkant, men hva heter den...hvis den finnes ennå? Den var veldig god. Noen som vet hva jeg mener her?
Sinsen Skrevet 27. februar 2024 #2 Skrevet 27. februar 2024 Denne? https://www.facebook.com/p/Vi-som-vil-ha-tilbake-mager-nøkkelost-med-rød-skorpe-100091584131267/
Hoppetaujenta Skrevet 27. februar 2024 Forfatter #3 Skrevet 27. februar 2024 Antagelig er det den. Virker sånn. ...men den er altså borte, derfor har jeg ikke funnet den. Takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå