Gjest Anonymous Skrevet 9. november 2002 #1 Del Skrevet 9. november 2002 Hei, Tenkte å invitere noen gode venner i julen på kalkun. Vi er en gjeng på 8 som alltid holder sammen. Har vurdert kalkun, men har aldri tilberedt det før. Hva slags tilbehør? Vil ha det beste av det beste..... Noen som kan hjelpe? Kristin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 9. november 2002 #2 Del Skrevet 9. november 2002 Du finner oppskrifter på stuffing og tilbehør i kartongene tror jeg. Eller i en kokebok. Det finnes masse å velge mellom. Vi pleier å lage stuffing av kjøtt(!), malt brød og krydder og serverer kalkunen med en slags fløtesaus. Ris er godt til og grønnsaker eller en salat. Men du kan også lage f.eks hasselback-poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 9. november 2002 #3 Del Skrevet 9. november 2002 Hei Det finnes masse oppskrifter på kalkun og tilbehør på marthastewart.com Gå inn på "search recepies" Håper dette kan være til hjelp :D Sara Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 10. november 2002 #4 Del Skrevet 10. november 2002 Pleier å lage stuffing av kjøttdeig, farse, loff bløtet i buljong og baconterningen. Serverer kalkunen med fløtesaus, kokte poteter, brunede champignoner, babygulrøtter og broccoli. OG Waldorfsalat - det er MUST til kalkun....bare at jeg bytter selleri ut med kål, for jeg er ikke noe glad i selleri... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 10. november 2002 #5 Del Skrevet 10. november 2002 Som stuffing bruker jeg, terninger av eple, ananas og evt purre. Jeg synes kalkunen blir saftigere da. Steker kalkunen i stor stekepose for at den skal forbli saftig. Bruker sjyen som basis når jeg lager saus. Waldorfsalat er et must og poteter med dill på. NAM NAM I Prior sin pakke, er det med oppskrift på den waldorfsalaten jeg bruker, og den er kjempegod (det er ikke rømme i den, for det liker jeg ikke) Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå