AnonymBruker Skrevet 16. februar 2024 #1 Skrevet 16. februar 2024 Kan noen dele? Sliter med å få vaflene tykke og gode. De blir tynne og slappe. Hjælp?! Anonymkode: 88170...ea5
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2024 #2 Skrevet 16. februar 2024 Jeg syns sjømannskirkens oppskrift er veldig god. Anonymkode: 5fa6e...7f7 2
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2024 #3 Skrevet 16. februar 2024 Bytt ut melka med kulturmelk Anonymkode: 0f193...edf 3
Perine Skrevet 16. februar 2024 #4 Skrevet 16. februar 2024 Disse påstår å være verdens beste https://brodogkorn.no/oppskrift/verdens-beste-vafler-fra-sjomannskirken-i-kobenhavn/ 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2024 #5 Skrevet 16. februar 2024 Elsker Det Søte Liv sin oppskrift på Drømmevafler. Vi lager ikke annet etter å ha testa denne 🙈 Anonymkode: b2ed6...2e1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2024 #6 Skrevet 16. februar 2024 Jeg pleier bruke matprat sin oppskrift. Liker tykke myke vafler. Har gjerne litt havregryn i, da blir røren litt tykkere. Ellers spiller jernet en rolle og, jeg har wilfa og er fornøyd med det. Anonymkode: 55296...df2
Arkana Skrevet 16. februar 2024 #7 Skrevet 16. februar 2024 (endret) AnonymBruker skrev (49 minutter siden): Jeg syns sjømannskirkens oppskrift er veldig god. Anonymkode: 5fa6e...7f7 Ja, sjømannskirkens vaffeloppskrift er den klart beste (og det har den også blitt kåret til). Endret 16. februar 2024 av Arkana 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2024 #8 Skrevet 16. februar 2024 https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/vafler/ Denne får jeg alltid mye skryt for. Anonymkode: 74b14...219
Hmmmmmm Skrevet 16. februar 2024 #9 Skrevet 16. februar 2024 Jeg har prøvd ut med kulturmelk, fløte, natron og bakepulver. Til og med kokos creme istede for fløte. Prøvd hver for seg og sammen. Jeg syns de beste er laget med fløte og ekte kardemommefrø som jeg maler. 1
I Grosny Skrevet 16. februar 2024 #10 Skrevet 16. februar 2024 Mye smør og sukker i sjømannskirken. Sikkert godt, men ikke min stil. Jeg bruker verken smør eller sukker untatt en god del smør i jernet. Mange egg hjelper. Jeg tar kanskje 1 liter H-melk, passe mye hvetemel og 6 egg. Kan godt variere med kefir eller rømme for å forbedre vaflene ytterligere. Vaflene blir gode.
Citpensacola Skrevet 17. februar 2024 #11 Skrevet 17. februar 2024 https://www.haraldsvaffel.no/oppskrift
Brunhilde Skrevet 21. februar 2024 #12 Skrevet 21. februar 2024 I Grosny skrev (På 17.2.2024 den 0.00): Mye smør og sukker i sjømannskirken. Sikkert godt, men ikke min stil. Jeg bruker verken smør eller sukker untatt en god del smør i jernet. Mange egg hjelper. Jeg tar kanskje 1 liter H-melk, passe mye hvetemel og 6 egg. Kan godt variere med kefir eller rømme for å forbedre vaflene ytterligere. Vaflene blir gode. Mye egg i pannekaker, lite egg i vafler. Det er oppskriften jeg lærte av min mor og det stemmer. Jo mindre egg, jo bedre vafler. 1
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2024 #13 Skrevet 21. februar 2024 Brunhilde skrev (1 minutt siden): Mye egg i pannekaker, lite egg i vafler. Det er oppskriften jeg lærte av min mor og det stemmer. Jo mindre egg, jo bedre vafler. Enig. Og bytte ut ca halvparten av melken med vann. Da blir vaflene luftigere. Anonymkode: a69c7...6d7
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2024 #14 Skrevet 21. februar 2024 I vafler bruker jeg det jeg har:Vaniljesaus, sur melk, søt melk, rømme, Fløte, krem, grøt osv +egg, Hvetemel og smør. Blir alltid godt. Anonymkode: e7239...c93 1
I Grosny Skrevet 21. februar 2024 #15 Skrevet 21. februar 2024 Brunhilde skrev (1 time siden): Mye egg i pannekaker, lite egg i vafler. Det er oppskriften jeg lærte av min mor og det stemmer. Jo mindre egg, jo bedre vafler. Kanskje jeg bør teste litt. Jeg kan lage pannekakerøre og vaffelrøre ganske likt. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå