Gjest Very Victoria Skrevet 1. februar 2006 #1 Skrevet 1. februar 2006 Er dette det samme som potetmel?
Gjest Gjesta Skrevet 1. februar 2006 #2 Skrevet 1. februar 2006 Kan ikke tenke meg hva annet det skal være, i hvertfall.
Gjest LoisLane Skrevet 1. februar 2006 #3 Skrevet 1. februar 2006 Vil tippe det. Potato starch = potetstivelse = potetmel?
Nilma Skrevet 1. februar 2006 #4 Skrevet 1. februar 2006 Ut fra det Epicurious skriver er det det samme, ja: potato flour Also called potato starch , this gluten-free flour is made from cooked, dried and ground potatoes. It's used as a thickener and, because it produces a moist crumb, in some baked goods. 1
Gjest Very Victoria Skrevet 1. februar 2006 #6 Skrevet 1. februar 2006 Flott flott, takk for svar alle sammen :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå