AnonymBruker Skrevet 11. februar 2024 #1 Skrevet 11. februar 2024 Har dere noen gode oppskrifter til å få brukt opp rester av cottage cheese? Gjerne til middagsretter, som puddinger eller boller? Anonymkode: e330f...cfd
Frøkenfryden Skrevet 11. februar 2024 #2 Skrevet 11. februar 2024 Ovnsbakt omelett kan du ha noen skjeer i.
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2024 #3 Skrevet 11. februar 2024 Bland i salat, pastaretter, oppå knekkebrød med bær/syltetøy, i yoghurt. Mos med stavmikser og bland i krydder/urter som dipp/smøreost. Anonymkode: dc417...c34
Daisy-love Skrevet 11. februar 2024 #4 Skrevet 11. februar 2024 Ikke helt middag, men er godt i havregrøten.
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2024 #5 Skrevet 11. februar 2024 Det er godt i omelett og som topping på granola sammen med naturell yoghurt. Anonymkode: 91a0a...74e
Grüner Skrevet 11. februar 2024 #6 Skrevet 11. februar 2024 (endret) Kan brukes i bakst også for å gjøre den mer saftig https://www.tine.no/oppskrifter/tema/oppskrifter-med-cottage-cheese Endret 11. februar 2024 av Grüner 1
Sneips Skrevet 12. februar 2024 #7 Skrevet 12. februar 2024 Legger det mellom lagene i lasagne Smører det på platen før jeg tar saus over. c Blir saftig og godt, og magre ekstra proteiner. 1
Kvinne87Rogaland Skrevet 12. februar 2024 #8 Skrevet 12. februar 2024 Vi lager "brød" En boks cottage cheese, 4 dl havregryn og 4 egg. Stavmikses sammen, smøres utover et bakepapir i langpanne (som en pizzadeig) og stekes på 200 grader i 25-30 min. Skjær i firkanter med pizzahjul. Kan evt stavmikse en boks cottage cheese med en banan og litt kakaopulver. Blir god sunn dessert. 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2024 #9 Skrevet 13. februar 2024 Kvinne87Rogaland skrev (19 timer siden): Vi lager "brød" En boks cottage cheese, 4 dl havregryn og 4 egg. Stavmikses sammen, smøres utover et bakepapir i langpanne (som en pizzadeig) og stekes på 200 grader i 25-30 min. Skjær i firkanter med pizzahjul. Kan evt stavmikse en boks cottage cheese med en banan og litt kakaopulver. Blir god sunn dessert. Litt mer næringsrikt brød enn mors hjemmebakte brød av hvetemel og litt grovt mel, vann og gjær. Anonymkode: 44378...894 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2024 #10 Skrevet 13. februar 2024 Jeg brukte cottage cheese i alt mulig rart for å spe på med proteiner og fett: + Smoothie + Eggerøre + Omelett + Havregrøt + Hjemmelaget rundstykker ... Synes smaken er såpass nøytral alt man kan putte det i "det meste". Anonymkode: 809d3...759
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2024 #11 Skrevet 14. februar 2024 22 hours ago, AnonymBruker said: Jeg brukte cottage cheese i alt mulig rart for å spe på med proteiner og fett: + Smoothie + Eggerøre + Omelett + Havregrøt + Hjemmelaget rundstykker ... Synes smaken er såpass nøytral alt man kan putte det i "det meste". Anonymkode: 809d3...759 Du sper jo ikke på med fett av å putte cottage cheese i omelett eller eggerøre. Havregryn har også mer fett enn cottage cheese Anonymkode: f3006...c0e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå