jordbær Skrevet 31. januar 2006 #1 Skrevet 31. januar 2006 Hva i svarte er vits med det? Stortsett deler jeg pitabrødene på midten. Og det er utrolig plagsomt med denne oppstriplede linjen hvor man skal "rive" av en del på toppen. Jeg setter pris på å dele opp mine egne pitabrød, takk. Akkurat der det passer meg. Finnes det noe godt alternativ til frossne pitabrød? UTEN delestrek på? (Veldig avhengig av å ha pitabrød i fryseren.. Men er lei av at dem ikke fungerer lengre)
Gjest Gjest Skrevet 31. januar 2006 #2 Skrevet 31. januar 2006 ...er det nytt? Trodde de alltid hadde hatt delestrek, jeg. Et godt alternativ er å bake selv! Det er egentlig ikke så vanskelig.
Gjest gjest1 Skrevet 31. januar 2006 #3 Skrevet 31. januar 2006 Den delestreken har jo alltid vært der så lenge jeg har kjøpt pitabrød ihvertfall. Kjøper som regel frosne.
jordbær Skrevet 31. januar 2006 Forfatter #4 Skrevet 31. januar 2006 Nehei? Har jeg vært så heldig at jeg har kjøpt feilvare i flere år? For dette er vel de samme pitabrødene som alltid har blitt solgt frossent og som jeg har spist i alle mine år?
Gjest gjest1 Skrevet 31. januar 2006 #5 Skrevet 31. januar 2006 De har vært sånn striplet? i flere år, har de ikke? Vi kjøper de frosne fra hatting. Jeg er forøvrig enig med deg. Den forhåndsbestemte åpningen er helt idiot. Jeg liker også å dele pitbrødet på midten.
Latee Skrevet 31. januar 2006 #6 Skrevet 31. januar 2006 Vært sånn så lenge jeg kan huske... For meg er det helt greit
jordbær Skrevet 31. januar 2006 Forfatter #7 Skrevet 31. januar 2006 Skjønner ingenting. Mine pitabrød har kommet slik i det siste.. Og ikke alltid! Uansett.. alternativer? Lei av at maten faller ut!
Gjest Gjest Skrevet 31. januar 2006 #8 Skrevet 31. januar 2006 Da jeg kjøpte pitabrød, var det heller ikke delestripe. Nå lager jeg pitabrødene selv og deler dem akkurat der jeg vil. Veldig greit å lage, og lager du dobbel porsjon har du noen ekstra i fryseren til neste gang du trenger.
Arkana Skrevet 31. januar 2006 #9 Skrevet 31. januar 2006 Ferske pitabrød har ikke delestripe, ikke de jeg kjøper i allefall. Enig med deg at det er irriterende med den lille toppen av pitabrødet som ikke kan brukes til noe, for liten til å fylle noe i.
Arkana Skrevet 31. januar 2006 #10 Skrevet 31. januar 2006 Her er en oppskrift på pitabrød forresten, da får du dem akkurat som du vil. Pitabrød (12 stk) 1 ss tørrgjær 1 ss honning ½ kopp varmt vann 3 kopper hvetemel 1 ½ kopp sammalt hvete fin 2 ts salt 2 kopper vann 2 ss olivenolje Bland gjær, honning og varmt vann i en bolle og la stå lunt i 10 minutter eller til blandingen blir skummende. Sikt mel og salt i en bolle og tilsett gjærblandingen og vann. Kna godt, minst 10 minutter. La heve i 1 time. Del deigen i 12 emner som trilles til baller. Sett dem på brett og la heve 30 minutter. Kjevle hver ball til en 16 cm leiv. Stek dem i varm panne penslet med olje, 2 minutter på hver side.
jordbær Skrevet 31. januar 2006 Forfatter #11 Skrevet 31. januar 2006 (endret) Oi! Takk for oppskrift arkana! :D Snille du! Endret 31. januar 2006 av jordbær
moka Skrevet 31. januar 2006 #12 Skrevet 31. januar 2006 de har kommet nå i det siste ja. jeg synes det var kjempefint jeg, bortsett fra at mange av dem faktisk er delt på midten og ikke på toppen. ellers kan du jo bare skjære hullet større. sånn som de gjør når du kjøper pita ute. de ferske pita brødene smaker jo forferdelig i forhold til de frosne da. uansett om du varmer de opp.
Gjest 1111 Skrevet 31. januar 2006 #13 Skrevet 31. januar 2006 Jeg er sååå enig med deg! Jeg vil dele pitabrødene mine selv takk!
Gjest Gjest Skrevet 31. januar 2006 #14 Skrevet 31. januar 2006 de har kommet nå i det siste ja. ← Hatting har alltid hatt det!!
jordbær Skrevet 31. januar 2006 Forfatter #15 Skrevet 31. januar 2006 Hmm.. Hvis hatting alltid har hatt det.. Har det da nettopp forsvunnet en type pitabrød fra frysedisken? For dem jeg har kjøpt vet jeg ikke har hatt sånn. Mamma måtte nemlig kutte av øverste delen på pitabrødet, da hun lagde pitabrød med kylling, salat og potetsalat.. Og da bare den aller øverste delen, for så å kutte til langs kanten med kniven.
Gjest Gjest Skrevet 31. januar 2006 #16 Skrevet 31. januar 2006 Jeg skjønner ingenting! Vi kjøper bare Hatting pitabrød, og det ligger alltid igjen sånne "topper" etterpå! HELT sikker.... Trassig nå!
Gjest Ester Skrevet 31. januar 2006 #18 Skrevet 31. januar 2006 Ja, de jeg har kjøpt har også alltid hatt sånn strek på toppen!
-Fisken- Skrevet 31. januar 2006 #19 Skrevet 31. januar 2006 Morsom "diskusjon" Noen kan jo evnt sende en mail til hatting å høre?
Pimbila Skrevet 31. januar 2006 #20 Skrevet 31. januar 2006 Jeg har kjøpt Hatting sine i 7 år eller noe sånt, og det har alltid vært slik strek på
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå