AnonymBruker Skrevet 4. februar 2024 #1 Skrevet 4. februar 2024 Jeg lagde alt for mye og resten passer til 2-3 middager til. Anonymkode: e1785...ae7
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2024 #2 Skrevet 4. februar 2024 Som tilbehør til stekt kjøtt, f.eks. entrecote, lammelår, oksestek osv. Det går også an å fryse ned fløtegratinerte poteter. Anonymkode: 3a662...40e 1
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2024 #3 Skrevet 4. februar 2024 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Jeg lagde alt for mye og resten passer til 2-3 middager til. Anonymkode: e1785...ae7 Til diverse stekt kjøtt og fisk. Og til gratenger. Anonymkode: 9b5e1...9b0
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2024 #4 Skrevet 4. februar 2024 Det kan jo brukes til alt mulig. Koteletter, pølser, kyllingfilet, fiskekaker, karbonader. Eller så kan du spise det med bare en salat. Anonymkode: bf4d2...79f 3
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2024 #5 Skrevet 4. februar 2024 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Som tilbehør til stekt kjøtt, f.eks. entrecote, lammelår, oksestek osv. Det går også an å fryse ned fløtegratinerte poteter. Anonymkode: 3a662...40e Hadde til entrecôte, men får finne billige alternativet i uka. Anonymkode: e1785...ae7
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2024 #6 Skrevet 4. februar 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det kan jo brukes til alt mulig. Koteletter, pølser, kyllingfilet, fiskekaker, karbonader. Eller så kan du spise det med bare en salat. Anonymkode: bf4d2...79f Ingen dum ide. Hva slags salat tenker du på? Anonymkode: e1785...ae7
Mardina Skrevet 4. februar 2024 #7 Skrevet 4. februar 2024 Bruker det til laks, karbonader, koteletter osv. Det er mange muligheter 😊
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #8 Skrevet 7. februar 2024 80-talls fest. Anonymkode: ee3cd...e4d
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #9 Skrevet 7. februar 2024 Stek kjøttdeig,løk og forskjellige grønnsaker du har. Bland evt med en tomatsaus. Løft potetgratengen opp av formen,putt kjøttdeigblandingen i formen,og legg potetene oppå igjen. Stek. Kan lages med feks pølsebiter,kylling eller annet også. Anonymkode: 57502...4e9 1
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #10 Skrevet 7. februar 2024 Ingenting, spiser det aldri. Anonymkode: ef0a4...50b
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #11 Skrevet 7. februar 2024 Kylling, laks, karbonader, koteletter, biff Anonymkode: c1dec...9db
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #12 Skrevet 7. februar 2024 Til lammemørbrad, når jeg er så heldig å ha det i hus. Marinerer lammet i sitron, olivenolje, hvitløk og frisk rosmarin, og serverer med fløtegratinerte poteter, gode grønnsaker og en kraftig sjysaus med rødvin og portvin i. Enig i at det smaker 80-tallet! Men på best tenkelige vis. Anonymkode: ab8c8...7ac
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #14 Skrevet 7. februar 2024 Det kan du bruke til hva som helst spør du meg. Kylling, biff, grillmat. Ikke brukt til fisk men tipper det og funker jeg Anonymkode: 0cdc8...721
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2024 #15 Skrevet 7. februar 2024 Spiser det alene med saus eller soppstuing til. Anonymkode: 11cb9...afa
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2024 #17 Skrevet 8. februar 2024 Fløtepoteter er så godt, men spiser det maks en gang i året. Da gjerne om jeg er invitert på middag hos noen. Jeg er derfor vant til å ha det til steker (feks lammefilet/lammelår) til påska. Men det kan likså gjerne serveres til hverdagsmiddager. For eksempel kyllingfilet eller så enkelt som karbonader. Anonymkode: c9b81...32b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå