Gå til innhold

Hva bruker dere fløtegratinerte poteter til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde alt for mye og resten passer til 2-3 middager til. 

Anonymkode: e1785...ae7

Skrevet

Som tilbehør til stekt kjøtt, f.eks. entrecote, lammelår, oksestek osv.

Det går også an å fryse ned fløtegratinerte poteter.

Anonymkode: 3a662...40e

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Jeg lagde alt for mye og resten passer til 2-3 middager til. 

Anonymkode: e1785...ae7

Til diverse stekt kjøtt og fisk. Og til gratenger.

Anonymkode: 9b5e1...9b0

Skrevet

Det kan jo brukes til alt mulig. Koteletter, pølser, kyllingfilet, fiskekaker, karbonader. Eller så kan du spise det med bare en salat. 

Anonymkode: bf4d2...79f

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Som tilbehør til stekt kjøtt, f.eks. entrecote, lammelår, oksestek osv.

Det går også an å fryse ned fløtegratinerte poteter.

Anonymkode: 3a662...40e

Hadde til entrecôte, men får finne billige alternativet i uka. 

Anonymkode: e1785...ae7

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Det kan jo brukes til alt mulig. Koteletter, pølser, kyllingfilet, fiskekaker, karbonader. Eller så kan du spise det med bare en salat. 

Anonymkode: bf4d2...79f

Ingen dum ide. Hva slags salat tenker du på?

Anonymkode: e1785...ae7

Skrevet

Bruker det til laks, karbonader, koteletter osv. Det er mange muligheter 😊

Skrevet

80-talls fest. 

Anonymkode: ee3cd...e4d

Skrevet

Stek kjøttdeig,løk og forskjellige grønnsaker du har. Bland evt med en tomatsaus. Løft potetgratengen opp av formen,putt kjøttdeigblandingen i formen,og legg potetene oppå igjen. Stek. Kan lages med feks pølsebiter,kylling eller annet også. 

Anonymkode: 57502...4e9

  • Hjerte 1
Skrevet

Ingenting, spiser det aldri.

Anonymkode: ef0a4...50b

Skrevet

Kylling, laks, karbonader, koteletter, biff

Anonymkode: c1dec...9db

Skrevet

Til lammemørbrad, når jeg er så heldig å ha det i hus. Marinerer lammet i sitron, olivenolje, hvitløk og frisk rosmarin, og serverer med fløtegratinerte poteter, gode grønnsaker og en kraftig sjysaus med rødvin og portvin i. 

Enig i at det smaker 80-tallet! Men på best tenkelige vis. :nigo: 

Anonymkode: ab8c8...7ac

Skrevet

Spiser det utelukkende til biff egentlig.

Skrevet

Det kan du bruke til hva som helst spør du meg. Kylling, biff, grillmat. Ikke brukt til fisk men tipper det og funker jeg 

Anonymkode: 0cdc8...721

Skrevet

Spiser det alene med saus eller soppstuing til. 

Anonymkode: 11cb9...afa

Skrevet

Nakkekoteletter fx 

Skrevet

Fløtepoteter er så godt, men spiser det maks en gang i året. Da gjerne om jeg er invitert på middag hos noen. Jeg er derfor vant til å ha det til steker (feks lammefilet/lammelår) til påska. Men det kan likså gjerne serveres til hverdagsmiddager. For eksempel kyllingfilet eller så enkelt som karbonader. 

Anonymkode: c9b81...32b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...