AnonymBruker Skrevet 2. februar 2024 #1 Del Skrevet 2. februar 2024 Trenger inspirasjon. Anonymkode: 11f79...95d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2024 #2 Del Skrevet 2. februar 2024 google gryterett og få masse ispirasjon Google gryterett + en ingrediens du har eller har lyst til å benytte, og søket blir mer spisset Anonymkode: 57fa6...175 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2024 #3 Del Skrevet 2. februar 2024 En av mine favoritter er biffgryte som putrer på ovnen lenge! Strimlet biffkjøtt, eller biffkjøtt i terninger, bruker ofte noe av det billigste jeg finner. Gulrøtter Kokefaste småpoteter Sopp Masse hvitløk Sjalottløk Rødvin Rødvinseddik Moste tomater Kraft, okse eller vilt om jeg har, ellers bruker jeg kyllingkraft eller grønnsakkraft Soyasaus Laubærblad Fersk timian eller rosmarin Salt og pepper Koker alt i 2-5 timer. Både tid og mengder kommer an på hva jeg har i skapene. Men ca fordeling er 200g kjøtt, 3-400 g potet, 5-600g gulrot. Sausen smaker jeg bare til. Noen ganger har jeg i fløte eller creme fraiche også. Anonymkode: 41bd6...239 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2024 #4 Del Skrevet 2. februar 2024 ONE-POT MEXICAN LENTILS AND RICE + BAKED TORTILLA CHIPS Yield: 8 servings (save half for leftovers) | Prep tinme: 10 minutes | Cook time: 45 minutes Ingredients 1 1⁄2 cups uncooked rice (about 4 1⁄2 cups cooked) 1 3⁄4 cup water, for cooking rice (277 grams halvert) 1 1⁄2 tsp. olive oil 1⁄2 medium onion, diced (W) 1 Tbs. cumin 1 1⁄2 tsp. chili powder 1 1⁄2 tsp. paprika (smoked, if possible) Sea salt, to taste (start with 1⁄4 tsp.) 1 1⁄2 bell pepper, diced (W) 3 cups lentils (360 gram halvert) 1 1⁄3 cups frozen corn, thawed (can use a little more or less) (W) (109 gram halvert) 1 1⁄2 cups salsa, optional (195 gram halvert) 6 oz. cheddar cheese, shredded, optional (85 gram halvert) 8 corn tortillas (W) or Baked Corn Tortilla Chips (see recipe on page 103) 1⁄3 cup chopped cilantro, optional Sour cream! Directions 1. Rinse rice and prepare according to package directions or recipe on page 98. 2. While rice cooks, heat oil in skillet over medium heat. Add onion and sauté for 2 to 3 minutes. Add cumin, chili powder, paprika and salt. 3. Add bell pepper. Cook for an additional 2 to 3 minutes. 4. Add lentils, corn, salsa and cooked rice. Stir to combine. 5. Set oven to broil. Top skillet with shredded cheese (optional) and broil 3 to 4 minutes, until cheese is bubbling. 6. Serve with warmed corn tortillas or tortilla chips (store-bought or see recipe on page 103) and fresh cilantro (optional). Note: You can freeze this for later. To reheat, Anonymkode: 724d6...12c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå