Sovesmurf Skrevet 30. januar 2006 #1 Skrevet 30. januar 2006 Er ny i paibaking, og holder nå på å lage en kjøttdeigpai. Har laget fyllet, og brukt litt spaghettisaus som jeg har blandet i kjøttdeig, løk og sopp. Men så kom jeg på at det skal jo være en melk/egg blanding over fyllet. Men hvordan vil det bli når jeg allerede har litt spaghettisaus blandet i? Noen som har peiling?
Arkana Skrevet 30. januar 2006 #2 Skrevet 30. januar 2006 Du trenger overhodet ikke eggestand i en pai. Det er helt frivillig. Vanligvis har man ikke eggestand over "flytende" paifyll, det brukes heller hvis du bare hadde hatt forskjellige rå/stekte grønnsaker, kjøtt/fisk o.l. over paibunnen, uten noen saus i tillegg. Bare fyll med kjøttsausen din og legg over pailokk, dryss over revet ost, eller stek den som den er.
Sovesmurf Skrevet 30. januar 2006 Forfatter #3 Skrevet 30. januar 2006 Tusen takk for raskt svar. Da blir det pai uten egg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå