Gå til innhold

Ønsker paihjelp snarest mulig!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er ny i paibaking, og holder nå på å lage en kjøttdeigpai. Har laget fyllet, og brukt litt spaghettisaus som jeg har blandet i kjøttdeig, løk og sopp.

Men så kom jeg på at det skal jo være en melk/egg blanding over fyllet. Men hvordan vil det bli når jeg allerede har litt spaghettisaus blandet i?

Noen som har peiling?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du trenger overhodet ikke eggestand i en pai. Det er helt frivillig. Vanligvis har man ikke eggestand over "flytende" paifyll, det brukes heller hvis du bare hadde hatt forskjellige rå/stekte grønnsaker, kjøtt/fisk o.l. over paibunnen, uten noen saus i tillegg. Bare fyll med kjøttsausen din og legg over pailokk, dryss over revet ost, eller stek den som den er.

Skrevet

Tusen takk for raskt svar. Da blir det pai uten egg :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...