Gå til innhold

Hjemmelaget hvitløksdressing


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Heisann.. 

Jeg skal lage hjemmelaga hvitløksdressing i morgen, da vi får gjester til middag, men finner liksom ingen «wow» oppskrift, så lurer på om noen har oppskrift på en skikkelig god hvitløksdressing som DU syns er god?? 🤞🤞
 
Takk på forhånd

Anonymkode: 0ad62...9e7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes hemmeligheten med hvitløksdressing er å bake hvitløken i stedet for å bruke den rå. Man slipper den skarpe hvitløkssmaken og i stedet blir den litt mildere og søtere. Ta et helt hvitløksfedd og skjær av tuppen av feddene. Sett på et aluminiumsfolieark, drypp over litt olje, pakk sammen folien og bak i ovnen ved 200 grader i 45-60 minutter. Avkjøl til hvitløken er kald nok til å håndteres. Klem så ut alle hvitløken. Kjør glatt (stavmikser eller blender) sammen med 4 ss olje, 1 ts Dijonsennep, 1 ss honning, salt og pepper og evt bittelitt vann om den blir for tykk. Om du heller vil ha en mer kremet dressing kan du i stedet blande hvitløken med like deler rømme og Hellmanns (evt hjemmelaget) majones, salt, pepper og hakket gressløk og/eller persille.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...