Gå til innhold

Noen som har oppskrift på en god sjokoladeglasur??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Til langpanne. Og gjerne en som inneholder fløte.

Har du en bra oppskrift på det? 🙂

Anonymkode: c9dce...904

Skrevet

Jeg er ikke glad i sjokoladekake men denne er knallgod! Om du bare velger å bruke glasuren så er oppskriften romslig nok til å dekke en langpanne, alternativt dobler du oppskriften på kakebunn og ganger opp 1 1/2 på oppskriften av glasur. 

 

https://anetteskaker.blogspot.com/2019/03/cafe-sting.html

Skrevet

Smelt en plate kokesjokolade i 1/2 liter fløte .Kok opp,avkjøles natten over.Pisk som til vanlig krem.Nydelig.

Anonymkode: c52a2...a5d

Gjest Kalsberg92
Skrevet
AnonymBruker skrev (46 minutter siden):

Til langpanne. Og gjerne en som inneholder fløte.

Har du en bra oppskrift på det? 🙂

Anonymkode: c9dce...904

Slutt å spis sånn dritt. 

Skrevet
Kalsberg92 skrev (4 minutter siden):

Slutt å spis sånn dritt. 

Mommy 

Skrevet
AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Smelt en plate kokesjokolade i 1/2 liter fløte .Kok opp,avkjøles natten over.Pisk som til vanlig krem.Nydelig.

Anonymkode: c52a2...a5d

1/2 liter fløte? Høres litt mye ut?

Anonymkode: c9dce...904

Skrevet
Gjest Kalsberg92 skrev (3 timer siden):

Slutt å spis sånn dritt. 

Sjokolade er ikke og kommer aldri til å bli dritt 😄 Sjokolade er noe av det beste som finnes 🤤 

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

1/2 liter fløte? Høres litt mye ut?

Anonymkode: c9dce...904

Jeg syns også det. 1 plate kokesjokolade til 3 dl vil gi mer sjokoladesmak. 

Skrevet
Gjest Kalsberg92 skrev (5 timer siden):

Slutt å spis sånn dritt. 

Hadde dritt smakt så godt 😄

  • Liker 2
Skrevet

300 g lys kokesjokolade (jeg brukte Freia melkesjokolade)

3 dl kremfløte

1 liten teskje salt

Knekk sjokoladen og ha i en skål. Varm opp kremfløten til kokepunktet og hell over sjokoladen pluss saltet. La det stå i 1 min før du rører glatt. Sett bollen i kjøleskapet i minst 2 timer (må være kjøleskapskald). Visp for hånd til den blir lysere og tykkere (pass på, ikke pisk så mye at den skiller seg).

NYDELIG! Oppskrift fra Ida Gran Jansen. 
Mulig du må doble den om kaka er stor (ovnspanne).

Skrevet

Jeg lager glasur på slump. Smelter smør, kokesjokolade, fløte og en klype salt, når det er kjølnet litt pisker jeg i en eggeplomme. 

Anonymkode: a2a82...72c

Skrevet

Har dessverre ikke eksakt oppskrift, men kan varmt anbefale å bruke hvit sjokolade istedetfor melke/kokesjokolade. Det er så digg 🫰🏼

Annonse
Skrevet
Lisanna skrev (13 timer siden):

Har dessverre ikke eksakt oppskrift, men kan varmt anbefale å bruke hvit sjokolade istedetfor melke/kokesjokolade. Det er så digg 🫰🏼

Hvit sjokolade smaker jo bare søtt, det er, etter min mening, ikke digg i det hele tatt. :ler: Nei, gi meg en glasur laget av skikkelig mørk sjokolade, sa snakker vi!

  • Liker 1
Skrevet
1 hour ago, Brunhilde said:

Hvit sjokolade smaker jo bare søtt, det er, etter min mening, ikke digg i det hele tatt. :ler: Nei, gi meg en glasur laget av skikkelig mørk sjokolade, sa snakker vi!

Mer til meg da :lur::danse:

  • Hjerte 2
  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...