Gå til innhold

Noen som har oppskrift på en god sjokoladeglasur??


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Til langpanne. Og gjerne en som inneholder fløte.

Har du en bra oppskrift på det? 🙂

Anonymkode: c9dce...904

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Smelt en plate kokesjokolade i 1/2 liter fløte .Kok opp,avkjøles natten over.Pisk som til vanlig krem.Nydelig.

Anonymkode: c52a2...a5d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kalsberg92
AnonymBruker skrev (46 minutter siden):

Til langpanne. Og gjerne en som inneholder fløte.

Har du en bra oppskrift på det? 🙂

Anonymkode: c9dce...904

Slutt å spis sånn dritt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Smelt en plate kokesjokolade i 1/2 liter fløte .Kok opp,avkjøles natten over.Pisk som til vanlig krem.Nydelig.

Anonymkode: c52a2...a5d

1/2 liter fløte? Høres litt mye ut?

Anonymkode: c9dce...904

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kalsberg92 skrev (3 timer siden):

Slutt å spis sånn dritt. 

Sjokolade er ikke og kommer aldri til å bli dritt 😄 Sjokolade er noe av det beste som finnes 🤤 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

1/2 liter fløte? Høres litt mye ut?

Anonymkode: c9dce...904

Jeg syns også det. 1 plate kokesjokolade til 3 dl vil gi mer sjokoladesmak. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kalsberg92 skrev (5 timer siden):

Slutt å spis sånn dritt. 

Hadde dritt smakt så godt 😄

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

https://tv.vg.no/video/100575/baketipset-perfekt-sjokoladeglasur-til-kake

Jeg så på denne oppskriften. Treger kun 2.5 dl fløte og 250g kokesjokolade

Anonymkode: c9dce...904

Ja, men jeg tenkte ikke på ganache, jeg tenkte på den der du smelter sjokolade i fløte, lar det stå kaldt, helst over natten, og så pisker det til krem. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

300 g lys kokesjokolade (jeg brukte Freia melkesjokolade)

3 dl kremfløte

1 liten teskje salt

Knekk sjokoladen og ha i en skål. Varm opp kremfløten til kokepunktet og hell over sjokoladen pluss saltet. La det stå i 1 min før du rører glatt. Sett bollen i kjøleskapet i minst 2 timer (må være kjøleskapskald). Visp for hånd til den blir lysere og tykkere (pass på, ikke pisk så mye at den skiller seg).

NYDELIG! Oppskrift fra Ida Gran Jansen. 
Mulig du må doble den om kaka er stor (ovnspanne).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg lager glasur på slump. Smelter smør, kokesjokolade, fløte og en klype salt, når det er kjølnet litt pisker jeg i en eggeplomme. 

Anonymkode: a2a82...72c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har dessverre ikke eksakt oppskrift, men kan varmt anbefale å bruke hvit sjokolade istedetfor melke/kokesjokolade. Det er så digg 🫰🏼

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lisanna skrev (13 timer siden):

Har dessverre ikke eksakt oppskrift, men kan varmt anbefale å bruke hvit sjokolade istedetfor melke/kokesjokolade. Det er så digg 🫰🏼

Hvit sjokolade smaker jo bare søtt, det er, etter min mening, ikke digg i det hele tatt. :ler: Nei, gi meg en glasur laget av skikkelig mørk sjokolade, sa snakker vi!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
1 hour ago, Brunhilde said:

Hvit sjokolade smaker jo bare søtt, det er, etter min mening, ikke digg i det hele tatt. :ler: Nei, gi meg en glasur laget av skikkelig mørk sjokolade, sa snakker vi!

Mer til meg da :lur::danse:

  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...