AnonymBruker Skrevet 27. januar 2024 #1 Del Skrevet 27. januar 2024 Til langpanne. Og gjerne en som inneholder fløte. Har du en bra oppskrift på det? 🙂 Anonymkode: c9dce...904 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2024 #2 Del Skrevet 27. januar 2024 Jeg synes denne sjokoladekremen er veldig god: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/cafe-stings-sjokoladekake-med-ekstra-mye-sjokoladekrem Ikke til langpanne, men fungerer sikkert fint å doble (eller tredoble). Anonymkode: 24ac2...4df 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nekinn@ Skrevet 27. januar 2024 #3 Del Skrevet 27. januar 2024 Jeg er ikke glad i sjokoladekake men denne er knallgod! Om du bare velger å bruke glasuren så er oppskriften romslig nok til å dekke en langpanne, alternativt dobler du oppskriften på kakebunn og ganger opp 1 1/2 på oppskriften av glasur. https://anetteskaker.blogspot.com/2019/03/cafe-sting.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2024 #4 Del Skrevet 27. januar 2024 Smelt en plate kokesjokolade i 1/2 liter fløte .Kok opp,avkjøles natten over.Pisk som til vanlig krem.Nydelig. Anonymkode: c52a2...a5d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kalsberg92 Skrevet 27. januar 2024 #5 Del Skrevet 27. januar 2024 AnonymBruker skrev (46 minutter siden): Til langpanne. Og gjerne en som inneholder fløte. Har du en bra oppskrift på det? 🙂 Anonymkode: c9dce...904 Slutt å spis sånn dritt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
. Anonym. Skrevet 27. januar 2024 #6 Del Skrevet 27. januar 2024 Kalsberg92 skrev (4 minutter siden): Slutt å spis sånn dritt. Mommy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2024 #7 Del Skrevet 27. januar 2024 AnonymBruker skrev (44 minutter siden): Smelt en plate kokesjokolade i 1/2 liter fløte .Kok opp,avkjøles natten over.Pisk som til vanlig krem.Nydelig. Anonymkode: c52a2...a5d 1/2 liter fløte? Høres litt mye ut? Anonymkode: c9dce...904 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 27. januar 2024 #8 Del Skrevet 27. januar 2024 Gjest Kalsberg92 skrev (3 timer siden): Slutt å spis sånn dritt. Sjokolade er ikke og kommer aldri til å bli dritt 😄 Sjokolade er noe av det beste som finnes 🤤 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. januar 2024 #9 Del Skrevet 27. januar 2024 AnonymBruker skrev (4 timer siden): 1/2 liter fløte? Høres litt mye ut? Anonymkode: c9dce...904 Jeg syns også det. 1 plate kokesjokolade til 3 dl vil gi mer sjokoladesmak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Korsihalsen Skrevet 27. januar 2024 #10 Del Skrevet 27. januar 2024 Gjest Kalsberg92 skrev (5 timer siden): Slutt å spis sånn dritt. Hadde dritt smakt så godt 😄 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2024 #11 Del Skrevet 27. januar 2024 Brunhilde skrev (31 minutter siden): Jeg syns også det. 1 plate kokesjokolade til 3 dl vil gi mer sjokoladesmak. https://tv.vg.no/video/100575/baketipset-perfekt-sjokoladeglasur-til-kake Jeg så på denne oppskriften. Treger kun 2.5 dl fløte og 250g kokesjokolade Anonymkode: c9dce...904 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. januar 2024 #12 Del Skrevet 27. januar 2024 AnonymBruker skrev (3 timer siden): https://tv.vg.no/video/100575/baketipset-perfekt-sjokoladeglasur-til-kake Jeg så på denne oppskriften. Treger kun 2.5 dl fløte og 250g kokesjokolade Anonymkode: c9dce...904 Ja, men jeg tenkte ikke på ganache, jeg tenkte på den der du smelter sjokolade i fløte, lar det stå kaldt, helst over natten, og så pisker det til krem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kløvereng Skrevet 27. januar 2024 #13 Del Skrevet 27. januar 2024 300 g lys kokesjokolade (jeg brukte Freia melkesjokolade) 3 dl kremfløte 1 liten teskje salt Knekk sjokoladen og ha i en skål. Varm opp kremfløten til kokepunktet og hell over sjokoladen pluss saltet. La det stå i 1 min før du rører glatt. Sett bollen i kjøleskapet i minst 2 timer (må være kjøleskapskald). Visp for hånd til den blir lysere og tykkere (pass på, ikke pisk så mye at den skiller seg). NYDELIG! Oppskrift fra Ida Gran Jansen. Mulig du må doble den om kaka er stor (ovnspanne). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2024 #14 Del Skrevet 27. januar 2024 Jeg lager glasur på slump. Smelter smør, kokesjokolade, fløte og en klype salt, når det er kjølnet litt pisker jeg i en eggeplomme. Anonymkode: a2a82...72c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illumi Skrevet 31. januar 2024 #15 Del Skrevet 31. januar 2024 Har dessverre ikke eksakt oppskrift, men kan varmt anbefale å bruke hvit sjokolade istedetfor melke/kokesjokolade. Det er så digg 🫰🏼 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 31. januar 2024 #16 Del Skrevet 31. januar 2024 Lisanna skrev (13 timer siden): Har dessverre ikke eksakt oppskrift, men kan varmt anbefale å bruke hvit sjokolade istedetfor melke/kokesjokolade. Det er så digg 🫰🏼 Hvit sjokolade smaker jo bare søtt, det er, etter min mening, ikke digg i det hele tatt. Nei, gi meg en glasur laget av skikkelig mørk sjokolade, sa snakker vi! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illumi Skrevet 31. januar 2024 #17 Del Skrevet 31. januar 2024 1 hour ago, Brunhilde said: Hvit sjokolade smaker jo bare søtt, det er, etter min mening, ikke digg i det hele tatt. Nei, gi meg en glasur laget av skikkelig mørk sjokolade, sa snakker vi! Mer til meg da 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå