AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #1 Skrevet 26. januar 2024 Hva er forskjellen på disse? Den grå greia som lages til jul med svisker og surkål, hva er det? Og hva heter den rødrosa som passer til bernaisesaus og fløtegratinerte poteter? Anonymkode: 7fab2...aaa
Gjest Mr Bergen Skrevet 26. januar 2024 #2 Skrevet 26. januar 2024 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Hva er forskjellen på disse? Den grå greia som lages til jul med svisker og surkål, hva er det? Og hva heter den rødrosa som passer til bernaisesaus og fløtegratinerte poteter? Anonymkode: 7fab2...aaa Den rødrosa heter bayonneskinke
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #3 Skrevet 26. januar 2024 Mr Bergen skrev (2 minutter siden): Den rødrosa heter bayonneskinke Det kan den hete, men også andre navn Anonymkode: 7fab2...aaa
Gjest Mr Bergen Skrevet 26. januar 2024 #4 Skrevet 26. januar 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det kan den hete, men også andre navn Anonymkode: 7fab2...aaa Røkt svinekam?
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #5 Skrevet 26. januar 2024 Fra wikipedia: "Svinesteik eller svinestek beskrivelser ei steik (middagsrett) laget av svin, men den bør ikke forveksles med den edlere skinkesteika (selv om dette ofte skjer, også i kommersiell sammenheng), som utelukkende lages av et stykke fra låret på grisen. Ei skinkesteik kan godt kalles ei svinesteik, men det kan også både nakkesteik, bogsteik og grytesteik av svin kalles.[1] Den norske svinesteika er mer lik den danske flæskestegen, som riktignok varierer mer med hensyn til råvaren, men heller ikke er noen parallell til ekte skinkesteik." Anonymkode: c70aa...da2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå