AnonymBruker Skrevet 25. januar 2024 #1 Skrevet 25. januar 2024 Jeg tenkte å lage en eller annen gryterett med høyrygg på søndag, så vil gjerne få forslag fra dere. Hvilken liker dere best? Link til oppskrift? Anonymkode: b1f56...49b
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2024 #2 Skrevet 25. januar 2024 Høyrygg er sååå godt! Dette er mine favoritter: https://www.godt.no/oppskrifter/kjoett/storfe/8973/intens-og-raus-kosemat https://www.godt.no/oppskrifter/taco/7721/tacos-med-braisert-hoeyrygg https://www.godt.no/oppskrifter/kjoett/storfe/7450/langtidskokt-hoeyrygg-med-ingefaer-og-stjerneanis Anonymkode: 95275...f08
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2024 #3 Skrevet 25. januar 2024 Denne her er fantastisk god https://www.godt.no/oppskrifter/kjoett/storfe/7450/langtidskokt-hoeyrygg-med-ingefaer-og-stjerneanis Også pleier jeg å ha stekt rosenkål med chilli, hvitløk og honning + kokte poteter til. https://www.godt.no/oppskrifter/groennsaker/8296/stekt-rosenkaal Anonymkode: fd2ed...d5c
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2024 #4 Skrevet 25. januar 2024 Stifado. Jeg lager uten oppskrift, men siden du ville ha en foreslår jeg https://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/beef-stifado/ Anonymkode: 970e6...838 1
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2024 #5 Skrevet 25. januar 2024 Boeuf bourguignon. Anonymkode: ed4fa...2fd
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2024 #6 Skrevet 25. januar 2024 Stifado med tzatziki og sitronpoteter. Himmelsk. Anonymkode: 48d20...f80
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #7 Skrevet 26. januar 2024 Chili con carne, boeuf bourgignon eller gulasj er godt. Anonymkode: e69ef...837
Tomas77 Skrevet 26. januar 2024 #8 Skrevet 26. januar 2024 James Martin's beef and ale pie. I realiteten en høyryggryte med mørkt øl i med butterdeiglokk.
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #9 Skrevet 26. januar 2024 Hvor finner dere høyrygg i butikken egentlig? Har aldri sett det. Anonymkode: 4db83...b67
Brunhilde Skrevet 26. januar 2024 #10 Skrevet 26. januar 2024 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Boeuf bourguignon. Anonymkode: ed4fa...2fd Det er min absolutte favoritt, også, eller en osso bucco selv om den strengt tatt skal lages med kalveskank. Jeg liker å bruke høyrygg til stroganoff også, og til en skikkelig god langtidskokt chili con carne, gjerne med litt kaffe og kakao.
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #11 Skrevet 26. januar 2024 Boeuf Bourguignon eller biff stroganoff! Anonymkode: fea7b...3e0
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #12 Skrevet 26. januar 2024 Rett og slett to gode gamle retter: sosekjøtt og kjøtt med sursøt løksaus. Fantastisk godt! Anonymkode: 8e156...992
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2024 #14 Skrevet 26. januar 2024 Syns det er godt å bruke til langtidskokt bolognese/ragu (enten til pasta eller med potetmos), chilli con carne, tacokjøtt. Anonymkode: 0e4a5...296
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå