Gjest Gjest Skrevet 29. januar 2006 #1 Skrevet 29. januar 2006 Har noen fantastisk gode franske håndlagde Laguiloe-kniver til kjøtt (middagsbruk, ikke partering). De har ikke skjæretagger, men sklir gjennom kjøttstykker som om det var karamellpudding. Håndtaket ser ut som om det er laget av ben eller noe slikt, ihvertfall litt lyst marmorert. Skjærebladet er av stål. Spørsmålet er; går de i oppvaskmaskinen? Hittil har vi vasket for hånd, for vi vil ikke ødelegge dem, men det er jo kjeisamt.
Gjest Gjesta Skrevet 29. januar 2006 #2 Skrevet 29. januar 2006 Ikke putt kniver som skal være skarpe i oppvaskmaskinen, for det vil sløve dem. Håndvask er best.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå