AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #1 Del Skrevet 19. januar 2024 Bruker å bare dele potetene i passe skiver, ta på olje, salt og pepper og steke de 30 min på 200 grader. Men skal de egentlig ligge i vann en stund først? Anonymkode: 75d52...1b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #2 Del Skrevet 19. januar 2024 Hvis du legger de i kaldt vann først så trekker du ut mer av stivelsen, som skal gjøre at frittene blir sprøere. Anonymkode: 1694d...98a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #3 Del Skrevet 19. januar 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hvis du legger de i kaldt vann først så trekker du ut mer av stivelsen, som skal gjøre at frittene blir sprøere. Anonymkode: 1694d...98a Supert! Takk for svar! Anonymkode: 75d52...1b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #4 Del Skrevet 19. januar 2024 og hvis du forkoker de litt før du friterer / steker dem blir de ennå bedre Anonymkode: b46b1...0d8 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #5 Del Skrevet 19. januar 2024 De blir best hvis du skyller vekk all stivelsen så ja skyll i vann Anonymkode: d92c6...7d0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #6 Del Skrevet 19. januar 2024 Vi pleier koke de litt i eddikvann først! Det blir supergodt! Anonymkode: 84d82...bfb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #7 Del Skrevet 19. januar 2024 Har erfart at man enklere får sprø poteter om man legger de i vann for å få ut litt av stivelsen. Så koker man dem litt, før man tørker dem veldig godt. Så kaster man dem med litt olje. Jeg hiver dem så i air fryeren, men vil tro at ovnen fungerer like godt. Det gir de sprøeste potetene, men det krever litt mer tid, og jeg tar selv ofte den enkle varianten med å kutte opp, olje dem, og ha de i air fryeren 😅 Anonymkode: a86aa...243 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #8 Del Skrevet 19. januar 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): og hvis du forkoker de litt før du friterer / steker dem blir de ennå bedre Anonymkode: b46b1...0d8 Flott! Jeg lærer! Anonymkode: 75d52...1b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #9 Del Skrevet 19. januar 2024 Vi forkoker gjerne flere kilo i slengen i eddikvann og tørker de godt og hiver de i fryseren. Tar opp ønsket mengde og steker det vi trenger til hver middag. Går så mye fortere! Anonymkode: 84d82...bfb 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #10 Del Skrevet 19. januar 2024 Men hvor lenge bør de ligge i vann først? Ts Anonymkode: 75d52...1b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2024 #11 Del Skrevet 19. januar 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Vi forkoker gjerne flere kilo i slengen i eddikvann og tørker de godt og hiver de i fryseren. Tar opp ønsket mengde og steker det vi trenger til hver middag. Går så mye fortere! Anonymkode: 84d82...bfb Hvor lenge forkoker dere dem? Anonymkode: 75d52...1b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå