Gå til innhold

Marengsbunn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, jeg laget en marengsbunn til pavlova som vi egentlig skulle ha på nyttårsaften. Men så ble det ikke til alikevel. Har oppbevart den tett i kaketine fra tupperware hele tiden. Tror dere jeg kan ha krem/bær på og servere den nå på fredag? 

Anonymkode: fda82...ace

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kjenn på den. Om den er sprø ennå går det nok fint

Skrevet
m00na skrev (41 minutter siden):

Kjenn på den. Om den er sprø ennå går det nok fint

Kjennes sprø og fin ut, var helt tørr også, løftet den opp og så under den 

Anonymkode: fda82...ace

Skrevet

Det går sikkert helt fint. Jeg har hatt små marengs på glass i flere måneder, og de er like godt. :D

 

Skrevet

Har oppbevart marengsbunner i månedsvis og de har vært like gode. Går nok bra😊 Mulig de blir sprø og ikke så seig inni om du foretrekker det.

Anonymkode: e14f4...943

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...