AnonymBruker Skrevet 16. januar 2024 #1 Skrevet 16. januar 2024 Hei, jeg laget en marengsbunn til pavlova som vi egentlig skulle ha på nyttårsaften. Men så ble det ikke til alikevel. Har oppbevart den tett i kaketine fra tupperware hele tiden. Tror dere jeg kan ha krem/bær på og servere den nå på fredag? Anonymkode: fda82...ace
m00na Skrevet 16. januar 2024 #2 Skrevet 16. januar 2024 Kjenn på den. Om den er sprø ennå går det nok fint
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2024 #3 Skrevet 16. januar 2024 m00na skrev (41 minutter siden): Kjenn på den. Om den er sprø ennå går det nok fint Kjennes sprø og fin ut, var helt tørr også, løftet den opp og så under den Anonymkode: fda82...ace
Brunhilde Skrevet 16. januar 2024 #4 Skrevet 16. januar 2024 Det går sikkert helt fint. Jeg har hatt små marengs på glass i flere måneder, og de er like godt.
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2024 #5 Skrevet 16. januar 2024 Har oppbevart marengsbunner i månedsvis og de har vært like gode. Går nok bra😊 Mulig de blir sprø og ikke så seig inni om du foretrekker det. Anonymkode: e14f4...943
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå