Gå til innhold

Hvilket peanøttsmør er det beste?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg vurderer å kjøpe for første gang og lurer på om jeg velger en finmalt, amerikansk variant uten harde nøtter i.
Smaken må vel være ganske lik uansett, eller? Jeg skal kjøpe banan og ha "Elvis-smørbrød" for første gang. :lur: 
the-elvis.jpg

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg liker Mills sin for den har god smak, og er litt grov som jeg syns gir god tekstur 🙂

  • Liker 5
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Det jeg lager selv, av Eldorados salte peanøtter, i MagicBullet'en min.

  • Nyttig 1
Skrevet

Jeg syns at green choice peanøttsmør er ganske god.

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Skrevet

På helsekost har de de beste, de i vanlig butikk er ikke noe særlig.

Anonymkode: b9766...7da

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Jeg lager det beste (og definitivt billigste) selv. Kjøper peanøtter og bruker blenderen. Tilsetter ingenting, for oljen i nøttene kommer fram når de knuses👍

Anonymkode: 9c91d...ea3

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet (endret)

Jeg synes Jif sin er den klart beste (overse at den deler navn med vaskemiddel :D), med Skippy på andreplass. Foretrekker kremet/glatt peanøttsmør framfor grov. Det er definitivt ikke slik at all peanøttsmør smaker likt. 

Endret av Arkana
  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Takker for tips. Her må jeg kanskje smake meg frem og finne min smak og evt. lage mitt eget. 
Hvor lenge holder det seg i plastboks med lokk? Kjøleskap eller romtemp? 

Skrevet
Hoppetaujenta skrev (3 minutter siden):

Takker for tips. Her må jeg kanskje smake meg frem og finne min smak og evt. lage mitt eget. 
Hvor lenge holder det seg i plastboks med lokk? Kjøleskap eller romtemp? 

Ferdigkjøpt peanøttsmør inneholder gjerne konserveringsmidler og emulgatorer, så det kan stå i romtemperatur. Hjemmelaget oppbevarer jeg i kjøleskapet. Det holder seg mye lenger enn det varer 😁

  • Liker 1
Skrevet

Det beste er det man lager selv av kun peanøtter.

Anonymkode: 26eef...a2e

  • Liker 2
Skrevet

Lag selv eller helsekost. 

Anonymkode: 08958...847

  • Liker 1
Skrevet

Takk. :) 

Skrevet

Denne tråden gir meg idéer jeg aldri før har hatt.. Idéer om pistasjenøttsmør.. 🤔

  • Liker 4
Skrevet
KnekkeBørre skrev (3 minutter siden):

Denne tråden gir meg idéer jeg aldri før har hatt.. Idéer om pistasjenøttsmør.. 🤔

Og valnøttsmør, solsikkesmør, cashewnøttsmør og mandelsmør ❤️

  • Liker 2
Skrevet
Pringle skrev (2 minutter siden):

Og valnøttsmør, solsikkesmør, cashewnøttsmør og mandelsmør ❤️

Valnøtter har jeg aldri likt. De ser ut som hjerner som er større enn min egen. 

Solsikker er jo et helvete å skrelle. 

Cashewnøtter er jo så giftige at de burde seriøst ikke fortæres. 

Mandler er digg.. Men mine er ofte hovne.. 

  • Liker 1
Skrevet
KnekkeBørre skrev (36 minutter siden):

Denne tråden gir meg idéer jeg aldri før har hatt.. Idéer om pistasjenøttsmør.. 🤔

Åååå, det må være godt! Elsker pistasjnøtter :spise:

  • Liker 1
Skrevet
KnekkeBørre skrev (29 minutter siden):

Valnøtter har jeg aldri likt. De ser ut som hjerner som er større enn min egen. 

Solsikker er jo et helvete å skrelle. 

Cashewnøtter er jo så giftige at de burde seriøst ikke fortæres. 

Mandler er digg.. Men mine er ofte hovne.. 

😄

Jeg liker verken mandler eller cashewnøtter som de er, men ett eller annet skjer med smaken når de kvernes. 

Gjest takinova
Skrevet
Pringle skrev (3 timer siden):

Ferdigkjøpt peanøttsmør inneholder gjerne konserveringsmidler og emulgatorer, så det kan stå i romtemperatur. Hjemmelaget oppbevarer jeg i kjøleskapet. Det holder seg mye lenger enn det varer 😁

Er det smøremykt ut av kjøleskap eller må du "forvarme"?

Skrevet
takinova skrev (2 minutter siden):

Er det smøremykt ut av kjøleskap eller må du "forvarme"?

Det holder seg smøremykt. 

Skrevet
17 hours ago, Hoppetaujenta said:

Jeg vurderer å kjøpe for første gang og lurer på om jeg velger en finmalt, amerikansk variant uten harde nøtter i.
Smaken må vel være ganske lik uansett, eller? Jeg skal kjøpe banan og ha "Elvis-smørbrød" for første gang. :lur: 
the-elvis.jpg

At noen kan spise noe annet enn hjemmelaget peanøttsmør kan jeg ikke fatte....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...