Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. 

Jeg er nylig gravid og veldig glad i smøreost og fetaost laget av pasteurisert melk. 

På nettet står dette: Smøreoster av pasteurisert melk som er nyåpnet.Konservert fetaost og tilsvarende salatoster av pasteurisert melk. (For eksempel på glass i olje, eller som er nyåpnet.

Som jeg forstår så kan jeg spise det, men når det står at det må være nyåpnet så blir jeg litt skeptisk, for hva tilsvarer nyåpnet? Samme dag liksom? Annenhver dag?

Hvis man må ha helt ny annen hver dag så må jeg heller droppe det, hvis ikke blir det mye matsvinn å måtte kaste ganske fulle pakker. Bruker ca 1 pk apetina feta ost i uka og 1 pk Philadelphia.

Anonymkode: e63d5...edd

Videoannonse
Annonse
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Hei. 

Jeg er nylig gravid og veldig glad i smøreost og fetaost laget av pasteurisert melk. 

På nettet står dette: Smøreoster av pasteurisert melk som er nyåpnet.Konservert fetaost og tilsvarende salatoster av pasteurisert melk. (For eksempel på glass i olje, eller som er nyåpnet.

Som jeg forstår så kan jeg spise det, men når det står at det må være nyåpnet så blir jeg litt skeptisk, for hva tilsvarer nyåpnet? Samme dag liksom? Annenhver dag?

Hvis man må ha helt ny annen hver dag så må jeg heller droppe det, hvis ikke blir det mye matsvinn å måtte kaste ganske fulle pakker. Bruker ca 1 pk apetina feta ost i uka og 1 pk Philadelphia.

Anonymkode: e63d5...edd

Det handler bare om at det skal være riktig oppbevart, og man ikke skal spise flere uker gammel ost. Det betyr ikke det må være åpnet samme dag, men du må kjenne på hva du er komfortabel med. Jeg kan fint spise innenfor uka med slike oster hvis de oppbevares kaldt og riktig i lukket emballasje. Jeg lukter og smaker før jeg spiser :) 

Anonymkode: 2a0cc...f14

  • Liker 1
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

Det handler bare om at det skal være riktig oppbevart, og man ikke skal spise flere uker gammel ost. Det betyr ikke det må være åpnet samme dag, men du må kjenne på hva du er komfortabel med. Jeg kan fint spise innenfor uka med slike oster hvis de oppbevares kaldt og riktig i lukket emballasje. Jeg lukter og smaker før jeg spiser :) 

Anonymkode: 2a0cc...f14

Mens for eksempel skinke er jeg mye mer skeptisk, og spiser helst nyåpnet / innenfor et par dager, maks tre dager. 

Anonymkode: 2a0cc...f14

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...