Gå til innhold

Kebabrull som har stått på benken over natten


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har klart å latt en uåpnet kebabrull ligge på kjøkkenbenken over natten. Er det slik at den nå er dårlig og bør kastes eller går det greit å spise den? 

Anonymkode: 13d25...356

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Er du i stand til å kjenne om den er skjemt om du smaker på den? Isåfall, smak på den. Hvis ikke, kast den.

Anonymkode: 45b83...af7

Skrevet

Kastes

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg har spist mye sånt i yngre dager 😅🙈🙈 det har alltid gått bra, men som voksen er jeg mye nøyere på slikt - ikke intressert i matforgiftning. 

Anonymkode: 34a23...8b4

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vel, JEG ville spist den. Mange spiser jo gårsdagens pizza og pasta 

Anonymkode: ef64f...ffe

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

Vel, JEG ville spist den. Mange spiser jo gårsdagens pizza og pasta 

Anonymkode: ef64f...ffe

Men ikke om det har stått på benken over natten. Er det oppbevart forsvarlig så er det noe annet. 

Anonymkode: e7cd6...815

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det var frokosten min i dag. Jeg lar slikt stå på benken med vilje fordi jeg ikke liker kald mat og gidder ikke å varme opp igjen.

Anonymkode: 0c655...ec5

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Uåpnet? Kjør på, kebabmage får du uansett xD

Anonymkode: 11c0a...6b3

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (53 minutter siden):

Men ikke om det har stått på benken over natten. Er det oppbevart forsvarlig så er det noe annet. 

Anonymkode: e7cd6...815

Jo

Anonymkode: ef64f...ffe

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Vel, JEG ville spist den. Mange spiser jo gårsdagens pizza og pasta 

Anonymkode: ef64f...ffe

Ikke hvis det står i romtemperatur i 10 + timer.  Det sier seg selv,  det er som å be om å bli matforgiftet.  

AnonymBruker
Skrevet

Usj nei pga sausen og kjøttet

Anonymkode: d443f...065

Skrevet

Kjøttet er ett blandingsprodukt, det blir fort ødelagt. Ikke spis. 

AnonymBruker
Skrevet
Jadaomatte skrev (1 minutt siden):

Kjøttet er ett blandingsprodukt, det blir fort ødelagt. Ikke spis. 

Hvordan vet du at kjøttet i den kebaben er et blandingsprodukt?
Mange kebabsjapper bruker rent kjøtt i kebabene sine og ikke sånne farseprodukter - om det var dét du tenkte på

Anonymkode: 3207b...898

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Djungelvrål skrev (12 minutter siden):

Ikke hvis det står i romtemperatur i 10 + timer.  Det sier seg selv,  det er som å be om å bli matforgiftet.  

Vi trenger ikke å være enige 

Anonymkode: ef64f...ffe

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Vel, JEG ville spist den. Mange spiser jo gårsdagens pizza og pasta 

Anonymkode: ef64f...ffe

Om pastaen din har stått på benken natten igjennom, bør du så absolutt ikke spise den😳 Forøvrig ikke pizzaen heller, men særlig ikke pastaen.

Ikke spis kebaben ts. Om det kun er kebab som frister, så bestiller du deg en ny en.

Anonymkode: 98ce8...b22

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Vi trenger ikke å være enige 

Anonymkode: ef64f...ffe

Nei......men hvis du hadde kunnet et minimum om mikrobiologi, bakterier og generasjonstid så hadde du ikke spist maten. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...