Gå til innhold

Hjelp, ferdig utvannet pinnekjøtt og middagsbesøk avlyst


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Alle gjestene er innesnødd, så nå har jeg flere kilo ferdig utvannet pinnekjøtt stående som jeg egentlig skulle begynne å dampe snart. Vi lurer på å prøve middagen igjen i morgen - men hva gjør jeg med det ferdig utvannede kjøttet?

Å ligge i vann blir vel alt for lenge en ekstra dag. Fryse kanskje, men må da tines igjen, hvor lang tid tar det? Eller bare helle av vannet og legge i poser i kjøleskapet? Er det noen med litt mer pinnekjøtterfaring?😅

Anonymkode: b1072...e28

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ja hell av vannet og legg det kjølig til i morgen, går helt fint :)

Anonymkode: 0038d...edf

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Putt det i kjøleskapet bare, det går helt fint ☺️ 

Anonymkode: ad5ab...08d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Ja hell av vannet og legg det kjølig til i morgen, går helt fint :)

Anonymkode: 0038d...edf

 

AnonymBruker skrev (13 minutter siden):

Putt det i kjøleskapet bare, det går helt fint ☺️ 

Anonymkode: ad5ab...08d

Tusen takk, da prøver jeg på det☺️

Anonymkode: b1072...e28

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis dere har for mye til i morgen, er det bare å putte resten i fryseren. evt dampe det og putte i fryser etterpå.  Her fryser vi alltid pinnekjøttrester og tar det frem til våren, og putter det på grillen. Helt fantastisk! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...